OriginalLCD Pentru IPad Pro 12.9 (Version) A1652/1584 1ii, Display LCD Touch Screen Digitizer Ansamblul Panoului de Bord/nr Bord

1 105.62lei

-9%

1 228.46lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: shinsengumi costum, aun display lcd, ssd1306 alb, mi pad, a1671 lcd, 2020 ipad pro, prima zăpadă, ipad pro, display ipad pro, consiliul ipad.

Tableta LCD Pentru IPad Pro 12.9 (2015Version) A1652/1584 1ii, Display LCD Touch Screen Digitizer Ansamblul Panoului de Bord/nr Bord

Politica De Transport:

Vom fi capabili să le expedieze prin DHL, UPS, FEDEX, EMS,Casteluldinpovesti.ro Standard ShippingOn alegerea ta.Sau putem să-ți oferim cea mai ieftină și mai sigură metodă de transport maritim.Scopul nostru este de a asigura comanda ajunge la tine în cel mai bun mod posibil.

* DHL, UPS si Fedex iau, de obicei, 7-10 zile pentru a ajunge la tine. * EMS atinge în mod normal în decurs de 10-15 zile. * Par avion Wuyou atinge în mod normal lume in 15-30 zile

Nu putem livra la PO Box și nu putem livra fără număr de telefon de contact.Asigurați-vă că telefonul și adresa lasata de tine sunt corecte, vom livra doar la adresa pe care ai lăsat-o în Casteluldinpovesti.ro sistem.

Garanție și politica de returnare:

1. Fiecare produs va fi testat inainte de livrare, cu instrumente speciale sau principal de carduri pentru a asigura locul de muncă.

2. Toate produsele, 100% nou și strict testate înainte de expediere, vă rugăm să ne informați în termen de 3 zile după primirea pachetului de servicii, dacă nu sunteți mulțumit cu produsele (o imagine reală și alte dovezi trebuie să fie dat ), atunci noi va oferim un înlocuitor / rambursare în cazul în care produsele nu sunt conforme cu descrierea.

3.Dacă elementul este produs mai mult de 7 zile, se consideră utilizat / utilizate, vom oferi doar servicii de înlocuire după primirea elementul retur.

PAA:

1. De ce ar trebui să ai încredere în noi?

Noi vindem doar produse de înaltă calitate, clienții nu vă faceți griji cu privire la calitatea produselor noastre.Avantajele noastre sunt de bună calitate și cele mai bune servicii.

2. Poate fi livrat pentru țara mea

Putem livra produse în proporție de 98% de țări ale lumii.Dacă țara dumneavoastră nu poate fi selectat de pe Casteluldinpovesti.ro, vă rugăm să ne vorbească.

3. Cât timp ia să sosească?

În general, vom asigura transportul la 1 la 7 zile lucrătoare după ce plata a confirmat, și vom coopera cu DHL, UPS, TNT, FEDEX (5-7zile) și EMS (13-30 zile).Dar vă rog să înțelegeți, dacă există o întârziere din cauza a ceva care este în afara controlului nostru.

4. Trebuie sa platesc taxe vamale?

Vom plăti nici un impozit.Prețul de pe Casteluldinpovesti.ro nu include taxe vamale și taxele, dacă acest lucru se întâmplă, cumpărătorul ar trebui să plătească de la sine.Dacă nu sunteți de acord, vă rugăm să nu cumpere, pentru a evita problemele.Taxele vamale sunt percepute de țările importatoare.Deși nu putem controla acest lucru, ne va ajuta să declare o valoare mai mică decât valoarea în vamă.Ca urmare, cele mai multe dintre clienții noștri nu trebuie să plătească taxe vamale sau pur și simplu să plătească puțin.Dacă aveți cerințe specifice pentru valoarea declarată, vă rugăm să explicați atunci când plasarea de comenzi.în caz contrar, vom arăta o valoare mai mică decât în mod normal, dacă știm despre obiceiurile din țara dumneavoastră, sau vă vom arăta bună valoare dacă nu știm vamale

Compatibil Marca Pentru iPad Pro 12.9 (2015 Version) A1652/1584
Numărul De Model Pentru iPad Pro 12.9 (2015 Version) A1652/1584
Model Compatibil Pentru iPad Pro 12.9 (2015 Version) A1652/1584
Garanție 6 luni
Origine NC(de Origine)
Tip De Produs Tableta LCD
Tip Ecran Ecran Capacitiv
Pachet Bubble saci cu cutie de spumă
culoare Negru/Alb
Dimensiunea De Afișare 10~13 Inch
Cât Despre Calitate Unul câte unul testat si bun de ambalare
QC Toate verificați înainte de expediere

Produse similare