1 Set Rotativ din Oțel Inoxidabil Gratar Scuipat Kabob Încălzit Uniform Contra Echilibru Pentru Rotisor Frigarui Petrecere în Grădină, GRĂTAR de Instrumente

46.41lei

-29%

66.29lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: gra grill, pentru gratar motor, porumb frigarui din oțel inoxidabil, kabob băț, gra, kamado, timp de grătar instrumente, grill gadget-uri alimentare, Rattan, gratar set.

HG0021346

Caietul de sarcini:

De Brand nou

Material: Otel Inoxidabil

Lungime: Aprox. 75 mm

Ideal ca accesoriu pentru gratar frigarui

Potrivit pentru scuipă până la Ø 11.8 mm

Utilizarea corectă a echilibra greutatea protejează motorul și previne încărcarea excesivă

Inclusiv Rulmenți, pentru un aspect mai fina si chiar de cotitură a scuipat

Rulmentul previne "alunecarea" de la tija de la motor

Indiferent dacă scuipat friptura sau pui, se întâmplă uneori ca lor frigare la grătar alimente nu a fost 100% exploatat în mijloc și are, astfel, un dezechilibru.Acest lucru are drept consecință faptul că gratar electric băț se rotește neuniform și, astfel, friptură la grătar este inegal.Cu această greutate de echilibrare pentru grill frigarui, puteți contracara acest lucru și rândul său, rotisor uniform.

Cum să utilizați:

Pasul 1. Poziția ta alimente (chiar și pe cât posibil) uniform pe gratar scuipat și glisați greutate de echilibrare peste tija (nu înșurubați-l strâns încă!).Aici nu contează dacă echilibrul de greutate în interiorul sau în afara camera de gătit ar trebui să rândul său.Acum așezați tija si gratar alimente (friptura, pui, etc.) pe băț (de exemplu, crestare pereții laterali ai grill pe gaz).În caz de dezechilibru, veți observa că partea cu cel mai mare dezechilibru se va transforma "în jos".

Pasul 2. Setați echilibrul de greutate pe verticală în sus (vizavi de dezechilibru).

Pasul 3. Fix echilibrul greutate de cotitură "L-bar".

Pasul 4. În funcție de cantitatea de dezechilibru, împinge greutatea de-a lungul "L-bar" și fixați-l în așa fel încât dezechilibrul alimentar este echilibrat prin intermediul balanței de greutate.

Rulmentul poate fi montat pe partea opusă a motorului la frigare bar, așa că tabăra "ruleaza" in loc de tija în crestătura din partea perete.Acest lucru permite o mai fina si mai uniforma de cotitură de băț (cu pătrate și hexagonale băț baruri) și previne băț bar de la "alunecarea" de la motor.

Pachetul Inclus:

1 * Contor De Echilibru Set

Notă:

Vă rugăm să permiteți abatere minoră din cauza manuală de măsurare.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Pentru Numărul NICI unul
Numărul De Model Grill Contra Echilibru
Nume De Brand Mayitr
Caracteristică Ușor De Curățat
Material Metal
Finisare Nu Filmate
Instrument De Tip Alte
Tip De Metal Din Oțel Inoxidabil
Origine NC(de Origine)
Kit Numărul 2

Produse similare