Jumper R8 R1 Plus R1F Receptor 16CH rețelelor conținând metal pentru Frsky T16 Pro plus D16 D8 Modul Radio de la Distanță R8 Numai pentru PIX PX4 APM de Control al zborului

58.18lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: frsky rxsr, civic d16, rază lungă de radio sistem de control, jumper receptor, frsky x, 3ch, fs a6, pulover, receptor frsky 9, radiomaster tx16s sala.

R8 receptor Detalii :

R8 receptor este primul receptor care poate transmite direct pe PIX și PX4 de control al zborului de date (TX, RX) pentru controlul de la distanță al lumii, și poate afișa zbor de date de control de control de la distanță prin intermediul APM script!De atunci, nu trebuie să instalați convertoare suplimentare pentru a obține date înapoi de la PIX, PX4.

Elementele(R8 a fost actualizat,Pls știu că acum este Dublă antenă și distanța măsurată a crescut de la 2 km la 5km)

Specifition: Număr de canale: 8ch (PWM) / 16ch (rețelelor conținând metal) RSSI (Signal Strength Indicator) ieșire: PWM de tensiune de Funcționare: 4.0~8.4 V de Operare gama de curent: 100mA@5V Eficiente distanta: distanta totala (>2.0 km)

Compatibilitate: D8 modul D16 modul

Caracteristici: - Mai multe canale: 1-8 canale tradiționale canal de ieșire, 1-16 canale de rețelelor conținând metal port - RSSI ieșire: analogic tensiune de ieșire (03.3 V) - Două sensuri de transmisie full duplex (Telemetrie) Greutate: 10g Cu RSSI ieșire: analogic tensiune de ieșire (03.3 V)

Pereche codul metodei: 1. Apăsați lega butonul de pe receptor, rosu/LED verde solid pe 2. Pe partea radio, selectați Frsky D16 protocol (T12/T16: Multi Frsky D16); 3.Atunci când LED-ul Roșu se aprinde intermitent, cu caracter obligatoriu a reușit. 4. După legare, retrage modul de legare și de putere receptorul din nou.Led-ul verde se transformă solide.

Culoare LED-uri descriere. (Lumina verde este întotdeauna pe: semnalul este bun; lumina verde este intermitent: semnal este rău; lumina roșie este întotdeauna pe: semnalul este pierdut)

YOUTUBE:

Jumper R1 receptor Detalii :

Este compatibil cu toate dispozitivele care folosesc Zburdalnic D16 modul, cu redundanță integrată, telemetrie și inteligent port permite, și IPEX conector face mai ușor de a înlocui antena.

Parametri Tehnici:

Numărul de canale: 16ch (rețelelor conținând metal)

RSSI (Signal Strength Indicator) ieșire: 0-3.3 v

Date de retur: S. port

Gama de tensiune de operare: 4.0~6V

De operare gama de curent: 80mA@5V

Distanța efectivă: full distanță (>1.5 m)

Compatibilitate: D16 modul FrSky Taranis D16 Modul

Volum: 20*15*4 mm (fara antena)

Greutate:

Lega modul:

Apăsați și mențineți frecvența receptorului buton, porniti luminile roșii și verzi sunt întotdeauna pe, și receptorul intră în frecvență mod.Control de la distanță se transformă în frecvență.

Receptorul este asociat cu succes și lumina verde se aprinde lent cu intermitență.Telecomanda ieșirile frecvența, receptorul este alimentat pe spate, iar lumina verde este aprinsă.Atunci când receptorul își pierde semnal, se aprinde lumina roșie.

Jumper R1F receptorul este compatibil cu toate dispozitivele,Folosind Frsky D16 modul, cu redundanță integrată, telemetrie și inteligent port permite, și IPEX conector face mai ușor de a înlocui antena,

Parametri Tehnici:

Gama de tensiune de operare:4.0-6v operare gama de curent:<20mah@5v Eficient distance:2.6km@100m(înălțime)

Compatibilitate: D16 modul Frsky Volum:21*15.5*4.7 mm(fara antena)

Greutate:<1.8 g(fără cablu) Conectați R1F F. port la S. autobuz de zbor de control.

Când ajustați fligth parametri de control, deschideți F. port, te vei distra cu transmisie full duplex imediat.

Pentru Un Tip De Vehicul Elicoptere
RC Piese si Acc Alte
Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)
Patru-wheel-Drive Atribute Alte
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive Controler De La Distanță
Material Alte
Numărul De Model R8 R1 Plus R1F Receptor

Produse similare