12PCS Copii Gura Masca Amestec de Bumbac Anti Praf Nas Protecție Față de Gura Masca de Moda Reutilizabile Culoare Masti pentru Fata Băieți Lavabil

28.83lei

-60%

72.13lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: mouthmask lavabil, faceshild, batic masca de fata, dracu masca, masca de fata poliester, bumbac om masca, masca de fata reutilizabile femei, bumbac respirabil masca, omul cu masca lavabil, tesatura masca model.

RM15957830735091050 Material: Poliuretan Culoare: negru,negru,verde,galben,roz Ambalate incluse: Cantitatea 12buc(pentru 4-12 ani copii vechi) Produs de puncte de vânzare:

Nou Actualizat Îngroșat și Fixate în aer liber Clema Masca Ciclism Anti Praf de Gripă Gura Masca de Fata Masca de Respirat

Moale, neted respirație.Este suficient de confortabil pentru a nu freca fata ta si este potrivit pentru a purta în orice moment.Nu purta o durere, chiar dacă porți o mască pentru o lungă perioadă de timp.

Lavabile refolosibile masca.Pot fi spălate de 3 ori.Crearea de noi materiale de burete care filtru de particule mici de aer.

Elastic urechi sunt suficient de largi pentru a acoperi nasul, gura și fața și sunt confortabil de purtat.Elastic reglabil cercei care se potrivesc perfect și sunt ușor de purtat și cad!

Potrivit pentru interior familie și de călătorie în aer liber, spitale, trenuri, aeroporturi, străzi și alte locuri publice.

Ideal pentru protejarea de praf, bacterii, gripa, alergii, ceață, fum, poluare, frasin, polen, meșteșuguri, de grădinărit, de călătorie, și anonimatul.Doar bucurați-vă de un mediu curat și sănătos

Funcția Anti-praf
Numărul De Model AAA
Aplicabile Copii
Material Nano poliester burete
Origine China Continentală
Tip De Element Măști
Ciclul de viață Non-unică folosință
Clasa de protecție NICI unul
Cantitatea 12pcs
Nume De Brand midii

Produse similare