HziriP Nou Toamna de Moda de Epocă Jachete Clasice BF Stil de Haine de Blugi Largi Casual Denim Îmbrăcăminte Retro Plus Dimensiune Haină Albastră

99.60lei

-27%

136.45lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: jacheta jean gri pentru femei, jean blugi clasice femeie, formal jacheta femei clasic, geaca de jean femei vopsea, camo jean jacket pentru femei, jachete crop jean femei, print geaca de blugi pentru femei, sacou din bumbac pentru femei jean, geaca de jean femei strass, femei clasic femei jachete.

modname=ckedi

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele și 5 stele de rating detaliată a comenzii.Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele, vă vom oferi DISCOUNT pentru urmatoarea comanda. 2. Dacă te-au produs link-ul de pe SNS sau Facebook, va vom oferi un cadou sau DISCOUNT pentru urmatoarea comanda. 3. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Va garantam vom 100% rezolva orice problema pentru tine. 4. Vă rugăm să e-mail-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul.Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele.

Maneca Stil Regulat
Model Tip Solid
Cu glugă No
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Guler Guler de Turn-down
Decor Buton
Stil Streetwear
Grosime STANDARD
Lungime maneca(cm) Plin
Material Bumbac
Tip Vrac
Tip De Element Îmbrăcăminte & Coats
Nume De Brand HziriP
Îmbrăcăminte De Tip Jachete
Gen FEMEI
Tip De Închidere Singur Pieptul
Numărul De Model 87H528B-8596[E5]

Produse similare