Personalizare PVC Magneți de Frigider Personalizat Dumneavoastră Personale, de Afaceri de Design Logo-ul Autocolante Magnetice pentru en-Gros Cadou Special

106.64lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: baterie laptop v570c, căști de 15 metri, onoarea de a juca caz roz, laptop bd preț dell, șosete mari shin chan, ktm duke imagini, logo, șosete om de bază, decalcomanii honda crf250l, onoarea de a juca caz, locul de muncă.

Detalii Produs

Nume: Produse Personalizate

Cantitate:500pcs/fiecare design

Material:PVC

Greutate: depinde de dimensiunea

Suntem specializati in producerea de material PVC produs, cum ar fi magneți pentru frigider, broșe, pantofi farmece, brelocuri, semne de carte, creion toppers, pandantive, coliere.Dacă ai nevoie de ceva, pls nu ezitați să ne contactați.FAQ Nostru MOQ este de cel puțin 500pcs pentru fiecare stil .Mucegai taxa este USD35-USD50 ( depinde de mărime și de Grosime).Prețul unitar este USD0.14-0.40 ( de asemenea, depinde de mărime și de Grosime).Mai multe detalii, pls lasa mesaje.Sper să putem face afaceri cu tine!Multumesc.

Transport

1. Daca comanda este mai mult de 120 de dolari, coletul va fi livrat prin DHL.Dacă sunteți îngrijorat cu privire la obiceiul, vom furniza, de asemenea, EMS, epacket, China Post.

2. Pentru unele țări, cum ar fi Chile, Columbia, etc. dacă adresa este de zonă de la distanță în DHL de rutină, poate ai nevoie să plătească suplimentar(USD35-40) pentru asta.

Tip Magneti De Frigider
Magnetic Stil Autocolant Forma
model Desene animate
Caietul de sarcini Multi-piece Package
Autocolant Tip Magnetice, Autocolant
Origine NC(de Origine)
Dimensiune Foaie Mediu
Varsta > 3 ani
Numărul De Model ca alegerea ta

Produse similare