Calitate inalta Strass Lanț de 10 Metri Aur Baza SS6 Rare de Cristal Clar Stras Lanț

24.19lei

-39%

39.67lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: vivo 5 display lcd, zx636 2004 autocolant, paie de baut fierbinte, split produs pentru păr, fereastra pvc moderne, vivo 50 de smartphone, vivo 7 portofel caz, trepied telefon xiomi, zoo animal stamper.

Nume produs: Strass Stras Lanț Stras Dimensiune: SS6 1.9-2.0 mm Stras Culoare: Cristal Ambalare: 10 Metri/9.14 metri Bază de Metal de Culoare: Aur Utilizarea de Bază Pentru: Saci de Îmbrăcăminte, Pantofi

Foto Spectacol:

Clar Crystal & detalii Cristal AB Pentru dvs. de a Alege:

Aur Culori De Bază Lanț Pentru Dvs. De A Alege:

Argint Culori de Bază Lanț Pentru Dvs. de a Alege: Atenție 1: fiecare cantitate este măsurată prin mașină,nu este foarte precis măsurate.fiecare pachet este de aproximativ 10 de metri,se poate de 9.0-9,6 metri.cantitatea ați primit poate ușor mai lungă sau mai scurtă de 10 metri.vă rugăm să asigurați-vă că puteți să-l accepte.Atenție 2: cupa lanț este producted de machin, în mod inevitabil, există câteva pietre cad.Vă rugăm să nu vă faceți griji, aceasta nu va afectat normale de utilizare.Următoarele arată cum să-l repare.

Cusut pe Cristale în Gheare pentru dvs. de a alege:

Aplicatiile de strasuri Pentru dvs. de a Alege:

Cusut pe Pietre Pentru a Alege:

Nail Art Strasuri Pentru Tine de a Alege: Nail Art Strasuri: Nail art strasuri, ceea ce este adezivul de protecție a mediului, sunt utilizate în principal pentru unghii, genti, pantofi și colthes.Fundul plat de piatră fără liant suport și Acesta trebuie să fie lipite la obiect.Material: provocate de Om de Cristal de sticlă de Dimensionare: Pietre sunt de dimensiuni folosind termenul de "ss", sau dimensiune piatra, urmat de un număr pentru a indica dimensiunea (de exemplu.g.SS8 este echivalentul a 2,3 mm, SS10 este de 2,8 mm).SS este mai frecvent utilizate pentru fabricarea de îmbrăcăminte înseamnă, în timp ce PP (sau placă perla) este folosit pentru bijuterii.Culori: Cristal clerar, de Culoare stras, Crystal AB și AB Culoare.Cristal clar vine din sticla originala de culoare, fără alte culori, oameni evalua calitatea bazează întotdeauna pe un cristal de culoare, de culoare pietre sunt din sticlă colorată material, taiate după răcire.AB (Aurora Borealis) acoperiri pe cristal si de culoare stras pot face pietre strălucire ca Aurora Boreală.În piața din china de calitate de cristal a scăzut din cauza unor oameni cu tărie de a Solicita un preț scăzut, AB culorile sunt mai mult și mai mult este nevoie în loc de culoarea originală.

De plată: (1).Puteți utiliza cardul de Credit,Western Union sau alt mod care Casteluldinpovesti.ro acceptă să plătească pentru comenzile dumneavoastra. (2)..puteti contact cu oficiul poștal local și de anchetă cu ei.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. (3)Înainte de a face plata,vă rugăm să verificați adresa și alte mesajul este corect.Livrare: (1).În mod normal, vom livra un produs în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea plății. (2).Noi, de obicei, nava prin china post air mail,EMS,FEdEX,DHL,UPS, etc. (3).China post air mail, poate durează 15-30 zile lucratoare livrare (țară depinde),EMS express shipping ia, de obicei, de 5-10 zile lucratoare (țară depinde),DHL,UPS,FEDEX de transport maritim expres, de obicei, să ia de 3~5 zile lucratoare (țară, depinde).Politica de rambursare: (1).Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de când ai primi mărfurile. (2).Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport maritim efectuate.Nostru taxa de transport include taxele de manipulare, ambalare și alte chestii legate de costuri. (3).Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri.Feedback: Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să lăsați 5 Stra feedback-ul.Dacă nu sunteți mulțumit , vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru tine . *Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru noi.Vă rugăm să rețineți: - Când ai venit la magazinul nostru pagina de start, vă rugăm să apăsați"adăugați la lista shop"pentru a adăuga magazinul nostru, astfel încât să puteți ușor de a găsi magazinul nostru viitor de timp și loc comanda.

Nume De Brand PRINCECRYSTAL
Forma Pătrat
Moq 10 metri
Dimensiune ss6
Stil flatback
Numele produsului Cristal Strass Stras Lanț
Utilizarea Pantofi
Material Sticla
Tip Gheara Rare Lanț De Bordură
Numărul De Model ss6
Utilizare pentru Saci De Îmbrăcăminte, Pantofi
Pietre Tip Liber Strasuri
Ambalare 10 metri/rola
Technics Coase pe
Tip De Produs Strasuri
stras dimensiune ss6 1.9-2.0 mm
Metal De Culoare De Bază De Aur De Bază

Produse similare