Închisoare Pasăre 1 Pereche De Sfârcuri Clipuri Bijuterii Bust Masaj Stimuleaza Jucărie Sexuală Flirt Adult Produse A206

29.82lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: puternic pentru sfârcuri, mare pentru sfârcuri, bijuterii sex, pasăre de sex, jucărie sexuală, câinele penis artificial jucarii sexuale, bustul sex, câine de sex femeie, oala inel, inel spinner din titan.

en-gros: Daca iti cumperi mai multe produse pentru fiecare, mai mult de 10 de piese, putem combina la transport( EMS,DHL, UPS si FedEx ), vă rugăm să contactați înainte de plată.Fabrica de retail,design diferite, de bună calitate, prețuri corecte.Confidentialitate livrare, secret pachetului vă Rugăm să vezi alte articole mele.Orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.Mulțumesc Material: inox 304 l stee

Nu cromare.Nu placare cu nichel.Doar mâna-lustruit.

Greutate:aproximativ 30g Culoare: Aleatoriu

Jucarii sexuale pentru barbati si femei , drăguț și amuzant .

Utilizarea a două mici clipuri , clip de pe mamelonului , fibrilație, piept tremura clopote , wild stimulare , va fi capabil de ridicat infinit pofta.

Doza clip pentru a regla tensiunea prin rotirea șuruburilor de cele obișnuite "prinse" pentru cei puternici "strange" se poate realiza , astfel încât plăcerea, durerea și frumusețea coexis

Pachetul inclusiv:

1Pair x Biberon Clipuri

Transport

-Toate sunt pentru transport gratuit pentru orice cumpărător.

-Ne va livra elemente de la Casteluldinpovesti.ro confirmat adresa, dacă nu ne informati la adresa de unde ar trebui să nava la, noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată.

-Elementele sunt livrate numai după primirea de plată completă, și un număr de telefon este important atunci când vă lăsați adresa dumneavoastră.

-În general, vom folosi China Post AIR Mail pentru a navei.

Dacă comanda depășește 100$, ne vom folosi de DHL, UPS si FedEx a navei.

Într-un cuvânt, vom selecta rapid și de încredere pentru livrare.

Timpul De Livrare

- China Post AER Maill : în General 10-30 zile lucrătoare.

- UPS,DHL,FEDEX:3~5 zile lucrătoare care depind de țara livrate.

Stimați clienți, vă rugăm să rețineți:

-Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import ,aceste taxe nu sunt incluse în elementul de preț și costul de transport maritim.

-Vă rugăm să verificați țării biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

-Nu suntem responsabili pentru orice accident, întârzieri sau alte probleme in timpul de livrare.

-În mod normal, vom marca articol ca "Metal Meserii".

Garanție Și Politica De Returnare

-De obicei, elementele care nu au defecte, sunt 100% de brand nou și verificați-le cu atenție înainte de expediere. -Vă rugăm să trimiteți înapoi articole cu defecte în termen de 3 zile de la primirea ei, va vom trimite noi, dar trebuie să plătească costul de transport maritim, sau de Restituire va fi dat ca banii înapoi.

-Garanția nu include: accident, eroare umană sau de utilizarea necorespunzătoare.

Feedback-ul

-Stimați clienți, vă mulțumim pentru cooperare cu noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv.

-Vă rugăm să ne e-mail sau telefon înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru, vom rezolva orice probleme în mod satisfăcător.

-Feedback-ul dvs. pozitiv va fi foarte apreciat.Sper că vom putea construi bun si pe termen lung relație de afaceri cu tine, multumesc!

Tip De Element Penis Inele
Nume De Brand CAST PASĂRE
Obscene Imagine No
Material Din Oțel Inoxidabil
Numărul De Model A206
Sugestiv Sexual No

Produse similare