Multi Tipărite Lapte Fibre softy 10Pack/lot Barbati Lenjerie de Băieți Confortabil Boxer Portbagaj pantaloni Scurți Husă Chiloți Respirabil UD08

101.26lei

-5%

106.59lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: spandex rochie tub, boxer, boxer om, boxer scurt, bumbac pentru bărbați lenjerie de corp, desene animate moana, bratz gratuit, bărbați lenjerie de corp strălucitoare, atari tricou, c în 2 lenjerie.

Noi Respirabil pentru Bărbați Chiloți .

Material:98% Fibre De Lapte+2%Lycra

Stil:om boxer lenjerie undearpants Scurtă

Culoare:

Tag dimensiune(Dimensiunea Asia)

Tag dimensiune

Potrivit Talie

Am

64-80cm

12.8 - 16 inch

XL

70-88cm

14 - 17.2 inch

XXL

74-96cm

15.2 - 18.4 inch

Vă rugăm să Atenție:numai pentru referință,1%-3% eroare!

Observație: 1.Vă rugăm să acorde o atenție atunci când alegeți dimensiunea.înainte de a alege, vă rugăm să verificați, vă mulțumim!

2.Din cauza la alt monitor si lumini aparat de fotografiat poate provoca o ușoară diferențele de culoare, vă mulțumim pentru înțelegere.

Pakage conținut:

1* bărbați sexy chiloți

Slip & Boxeri:Boxeri

Tip Model:Print

Material:Bumbac

Numărul de Model:BARBATI boxeri

mens chilotei bikini:mens Boxer lenjerie

mens lenjerie intima boxeri:mens boxeri

mens bikini lenjerie de corp:bărbați chiloți

barbati pantaloni scurți:mens lenjerie

chilotei sexy pentru barbati:barbati lenjerie intima boxeri

lenjerie sexy barbati:mare mens sub chilotei

__________

1. Satisfactia clientului este obiectivul.Credem că produsele noastre sunt atât de deosebite.Toate produsele sunt de calitate verificate.Acestea sunt noi și în stare bună atunci când sunt livrate la clienții noștri.Suntem convinși că veți fi fericit cu Achiziția.

2. Dacă produsul este defect sau deteriorare la sosire, sau greșit produs livrat, vă rugăm să ne contactați imediat.Se întoarce acceptate în termen de 14 zile de la data livrării și element trebuie să fie în original, stare nouă, care nu sunt purtate sau modificat în orice fel cu atașat tag-uri & wrap.În caz contrar, înțelegerea finală.De returnare trebuie să fie plătite de către cumpărător.

3. Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă aveți orice probleme/întrebări/nelămuriri.Vom fi fericit pentru a rezolva orice probleme ați putea avea într-o cordial și prietenos.

4. Apreciem Feedback-ul Pozitiv, și va face același lucru în schimb.NU lăsați feedback-ul negativ, fără comunicare cu noi.Vă rugăm să permiteți-max 2 zile lucratoare pentru ca ne-a răspuns.

_________

Când sunteți mulțumit cu noastre de produse și servicii, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv.

Dacă apare o problemă, contactați-ne imediat cu orice cerere de e-mail.Doar contactati-ne folosind "Cere vânzătorului o întrebare" link-ul de pe eBay.

Scopul nostru este de a răspunde la toate e-mailurile clienților în aceeași zi de afaceri.Responsabil și Accesibil.Departamentul nostru de Customer Service va răspunde la e-mailurile în termen de 24 de ore .Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne e-mail sau făcând clic pe contact vanzator link-ul .Ore de Servicii pentru clienți sunt de luni - vineri de la 9am - 9pm Beijing Timp Standard.

Vă rugăm să NU lăsați nagative/feedback-ul neutru, fără comunicare

Te rog, vino înapoi în curând și să ne vizitați din nou!

Material Fibra De Lapte
Numărul De Model Bărbați chiloți UD08
Sugestiv Sexual No
Obscene Imagine No
Nume De Brand Onagago
Origine NC(de Origine)
Model Tip Solid
Slip & Boxeri Boxeri
Gen BĂRBAȚI

Produse similare