5pcs Mată Ecran Protector Folie de Protectie pentru Lenovo TAB 4 10 TB-X304F TB-X304N TB-X304L X304L X304F X304N Nici o Cutie de vânzare cu Amănuntul

38.35lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: bgo dl09 ecran, lenovo tb x304l, galaxy tab lte, cameo piatra, caz lenovo tb x704l, set de bijuterii cameo, telefonul lenovo, display lenovo tab, lenovo tb x304f, lenovo tb x304l ecran tactil.

Atenție:

Fabrica noastra este prefessional pentru ecran de protecție de telefon mobil și tablet pc-uri, include, de asemenea, universal ecran protector.Daca ai nevoie de dimensiuni speciale, putem personaliza pentru tine.Bine ati venit pentru a ne trimite anchetă.Vă mulțumesc foarte mult.

1. Anti-praf

2. Protecție UV

3. Mată ecran protector

4. De înaltă rezistență PET Material

5. N o nevoie de tăiat, dimensiune: 240.5x162mm

6. Se potrivesc pentru Lenovo Tab 4 10 TB-X304F TB-X304N TB-X304L 10.1 inch Comprimat

Pachetul include:

5pcs x ecran Mat protetors fără pachetul de vânzare cu amănuntul

Pași Simpli:

Pasul 1: Curățați ecranul (ecran, fără praf)

Pasul 2: Alinierea ecranului, eticheta rupt un pic pentru a alinia ecranul, welt și lacrimă.

Pasul 3: autocolante, gata de a fi atent, rupe acest strat de eticheta 2. Pe ea.

Tehnici de filmare:

1. Prima curăța mâinile curate de praf și grăsime, se spală mai întâi cu dezinfectant.

2. Ochelari cârpă sau o cârpă fără scame, înmuiată într-o cantitate mică de detergent sau apă, pentru a curăța ecranul de suprafață, suprafață curată

3. Ruperea de a deschide partea de film de protecție, și apoi aliniați ecranul, aliniați partea de sus de-o parte și în jurul pasta de film.

4. În folie, pe cât posibil pentru a menține o uniformă, bule, etc., mai puțin se retraga pentru a se asigura că filmul suprafata fara bule.Apoi, utilizați oi simțit racleta, sau perna racleta de clasă, pentru a evita zgârierea.Va filma un pic mai încet, apăsând pe suprafața ecranului, în cazul în care imediat efectul de bubble vor fi foarte puține.

5. Postat parte, după regionale bule de aer de reparații.Greu de carduri, carduri de credit, card de credit live, utilizați o cârpă moale pentru a șterge ecranul, și apoi încet să contribuie, bulele au fost răzuite de pe margine.

6. Dacă suprafața astfel ca particulele mici de praf, pentru a descoperi în cazul în care blocuri cu foi de plastic și alte particule lipici, și apoi pastă de film.

Cantitatea 5 Pachete
Numărul De Model pentru Lenovo TAB 4 10 TB-X304F TB-X304N TB-X304L X304L X304F X304N
Material animale de companie
Caracteristici Ultra Clar
Nume De Brand unflyge
Pachet NO
Compatibil Marca Alte
Utilizarea PDA

Produse similare