Asortate Placat cu Aur cu Email Cat Moon Star Celestial Charm Pandantiv DIY pentru Cercei Colier Bratara de Luare de Bijuterii și Crafting

12.75lei

-40%

21.28lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: pisica de chesire farmec, email rotund farmece, diy email, email pandantiv din metal, sun uv, celeste luna, lepim, de bază vrăjitoare farmec, pisica cu p, fata farmec magie.

Descriere produs

24buc Amestecat Pisica Luna Stele Drăguț Farmece Pandantive pentru a Face Bijuterii, DIY Meșteșug Farmece Vrac pentru Colier Brățară de Bijuterii a Face Crafting

Culoare:

Placat cu aur si email.

Dimensiuni:

0.6" - 1.2" (16 - 32 mm).

Material Principal:

Aliaj Metal.

Pachetul Include:

24buc email aur farmec.

1 buc piele de căprioară de JIALEEY.(Potrivit pentru curățare și lustruire bijuterii.)

Email aur farmec, este la moda, creative, pline de mijloace speciale, este un accesoriu foarte util,Rafinat și design clasic farmece.Acesta poate fi utilizat în toate tipurile de decor.

Un cadou bun pentru tine sau prietenii, sau cadou de ziua de nastere, cadou de aniversare.

Costum pentru lanț cheie, sac pandantiv lanț pulover pandantive, ornamente, dama de companie carduri, scrapbooking, și alte meșteșuguri etc.

Aceste farmec poate fi folosit pentru a crea cercei, coliere, bratari, și tot felul de bijuterii și obiecte de artizanat.Perfect pentru scrapbooking proiect, colier pandantiv picatura, bijuterii accesorii.

Bijuterii Accesorii Amestecat cu ridicata farmecele metalice Asortate teme mare gamă de subiecte și stiluri pentru toate tipurile de interesul Mare pentru petreceri sau grupuri.

Acest email pandantiv set este foarte fermecător, cu design unic.Este simplu și minimalist, dar superb și elegant.Acest design destul de poate evidenția aspectul, înțelege toată lumea e cu ochii în mulțime.Suntem încrezători că le va iubi,ca-l va face să ieșiți în evidență.

Numărul De Model pisica luna
Stil Drăguț/Romantic
Metale De Tip Aliaj de zinc
Cantitatea 24
Farmecele Tip Soarele, Luna Si Stele
Material Metal

Produse similare