2pc Suport pentru Genunchi Protector Genunchi Pad Genunchi Capac Picior Corector de Postura Articulare Ortopedice Bretele Primăvară Lift Rapel de Os de la Picior de Îngrijire Instrument

71.53lei

-52%

149.04lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: bretele genunchi material, genunchi, sprijin comun, Suport pentru genunchi, genunchi hing, genunchi de primăvară, artrita piciorului, curea picior, articulația genunchiului, genunchi pad suport.

Caracteristici: 1.Primăvara este de puternică elasticitate, reduce presiunea de pe genunchi după ghemuit. 2.Cupru placat cu șurub, usor de demontare fără unelte, fără pași mai complicate să vă faceți griji despre. 3.Universal obligatoriu stil, pot fi utilizate de către diferite tipuri de oameni, de a proteja genunchiul de greutate daune. 4.Industriale de cusut de calculator locomotiva ață de cusut, împletit mai multe ferme și precise. 5.Respirabil non-alunecare material cu orificii de ventilare, potrivit pentru alpinism scări, alpinism, sport și muncă grea de manipulare, etc. Caietul de sarcini:

Stare: 100% De Brand Nou

Tip De Element: Bretele Genunchi

Material: otel Carbon de primăvară, pânză, plastic

Funcția: Potrivit pentru alpinism, alpinism, sport si culturism, munca grea de manipulare, etc, pentru a proteja genunchiul de gravitate.Lista De Pachete:

2 x Bretele Genunchi

starea 100% De Brand Nou
Numărul De Model Cum Arată
Material Oțel Carbon de primăvară, pânză, plastic
Efect Grijă Os
Suport En-Gros/Dropshipping
Nume De Brand TMISHION
Tip De Element Bretele Genunchi
Origine NC(de Origine)

Produse similare