De mari Dimensiuni Mens Grele Camionagiu Bretele, cu Puternice Clipuri X Spate Reglabil Elastic Camuflaj Tactice Bretele pentru Vânătoare

63.26lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: 6xl camuflaj, bretele barbati larg, orca tactice bretele, tactică militară bretele, sprijin om, bretele pentru dinți, bretele om de vânătoare, de sex masculin bretele barbati, bretele barbati, R6 2006.

-X-back pentru Vânători, pescuit, Bicicliști și alte Grele.

-De înaltă calitate centura cu mare elasticitate și clipuri sunt realizate de înaltă calitate din metal puternic cu dinții,construit din plastic,ferm și non-alunecare.

-Ideal pentru Tactiacl Pantaloni,Uzura de zi cu Zi, Petreceri, Nopți de Găină sau Rochie Fancy etc. Mare pentru: Pantaloni, Blugi, Costum, pantaloni Scurți,cu un simplu buton jos camasa si pantaloni de costum se transformă instantaneu în ținută de gală!

-Asigurați-Vechi, Nou,cadou Minunat & înlocuitor pentru Tata ,Bunicul Soțului sau bretele.largă și moale curea,nu se taie în umeri.

-Bretelele sunt reglabile, o mărime se potrivește tuturor oamenilor, până la 47" lungime,lățime 2".Ușor de a deschide clip, și destulă putere pentru a ține-ți pantalonii bine

***SATISFACTIA DUMNEAVOASTRA ESTE GARANTATA - Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., ajunge la noi imediat astfel încât să putem face lucrurile dreapta și a obține probleme de rezolvat!CUMPARA CU INCREDERE.

Ocazie Vânătoare,Pescuit,Tactic
Lățime 5cm
Nume De Brand KBAP
Element De Lungime 125cm
Gen BĂRBAȚI
Numărul De Model KB-DM-004
Model Tip Solid
Lungime 48" for 5'9 to 6'2 "tall
Stil X
Numele Departamentului Adult
Caracteristică heavy duty
Material Poliester
culoare Camuflaj

Produse similare