5 Lame Șemineu Căldură Alimentat Aragaz Fan Termodinamic Auto-Alimentat Liniștit Acasă Șemineu Ventilator Eficient De Distribuție A Căldurii

110.35lei

-39%

183.89lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: ventilator de căldură, ventilator alimentat de căldură, 2 lame de căldură alimentat aragaz, ventilator, coș de fum matura, soba pe lemn, in, fan aragaz, aragaz de camping, 4 de căldură alimentat aragaz, ventilator, vatră de foc.

Caracteristici:

1. Temperatură scăzută de start: viteză mai mare și mai mare volum de aer.Nu este nevoie de baterii sau electricitate, începe la temperatură scăzută, salvați de combustibil, și bucurați-vă mai repede caldura de la aragaz. 2. De protecție a mediului și de auto-alimentat: termoenergetic module acționează ca un generator mic de a conduce motor de ventilator.Nici o baterie sau energie electrică este necesară. 3. De siguranță design: cuptor cadru adoptă tratamentul de oxidare și poate rezista la temperaturi ridicate de până la 350℃.Chiar dacă acesta lucreaza pentru o lungă perioadă de timp în condiții de temperatură ridicată, aceasta nu se va deforma sau se estompeze. 4. Design simplu: stilul este mai mult în conformitate cu publice estetica și simplu lame conduce vânt mare.

Descriere:

Termodinamice șemineu fan folosește termoelectrice tehnologie pentru a converti diferența de temperatură în energie electrică.

Caietul de sarcini:

Interval de temperatură de funcționare: 122℉-662℉ (50℃-350℃) volumul de Aer unitate: 180-220 dimensiune Produs: lungime: 165mm, înălțime: 165mm greutate Netă: 0.45 kg Putere: module termoelectrice Material: aliaj de aluminiu Numărul de lame: 5

Pachetul Inclus:

1 set * încălzire

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini. 2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Origine NC(de Origine)
Aliaj De Aluminiu 5
Numărul De Model încălzire
Putere module termoelectrice
Tip Semineu
Certificare NICI unul
Material Aliaj De Aluminiu

Produse similare