Pat masina Uno BMW-M, servicii

1 340.05lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: bmw f30, nubia x, 5g telefon mobil, opus x2, e46, realme5 pro, vivo nex 3s, bmw e36, bmw f10, bmw x3.

Pat-masina "BMW-m" de poliție pentru copii sub 12 ani.

Acest cool patut-Uno serie auto este special conceput pentru viitorul polițist: corpul alb este stilizat pentru marca BMW masina de politie.Elegant amprentele de pe "bara" si partile laterale sunt protejate de abraziune de mat laminare.

Pentru a face acest model mai realist, ne-am dezvoltat pentru un număr de opțiuni interesante pentru a alege de la.De iluminare a farurilor este controlat de un senzor, multi-modul de iluminare de jos de pe panoul de control creează o stare de spirit.Un soft spoiler spate va oferi pătuț-o masina chiar mai impresionante.Și cu numele de serie mica ta de curse de stradă se vor simți mai încrezători și mai rece!

Atenție!Aceste opțiuni sunt achiziționate separat!

Patut-masina nu este numai frumos, dar, de asemenea, în condiții de siguranță: forme rotunjite și protejat de o margine moale a feței proteja copilul de vânătăi cu jocuri active.Patul este echipat cu o saltea ortopedică cu un mecanism de ridicare, sub care este o cutie de depozitare încăpător.

Pentru saltea oferim mai multe tipuri de tapițerie: "Standard" -Modern material Maron (30% bumbac, 70% poliester); turma Alcantara" -Umiditate-free, ușor de curățat, patentat de materiale de la producător spaniol; "Sport Alcantara" -Tapițerie din Alcantara un material de design neobișnuit (două benzi longitudinale de culoare contrastantă sunt cusute în tesatura tapițerie, datorită care salteaua arata chiar mai confortabil.Tapițerie "3D" -Cool design în stil cu automobilul pe tesatura velur

Pentru a oferi o imagine realistă a pat de copil-scris, de asemenea, puteți achiziționa un set de rotative volumetrice roți.

Caracteristici: Dimensiuni: (l/W/H) 196 cm/80 cm/56 cm.Saltea dimensiuni: 182,5x76 cm In set complet salteaua este de două-strat ortopedice, cu un standard nu-umezeală tapițerie mecanism de Ridicare lenjerie ящик-0. м3. Greutatea maximă de încărcare-220 kg.

Ambalare Trei carton ondulat caseta 1) 185 х80х15, 2) 180 х60х7, 3) 32 х80х30

GOST 19917-93

Opțional:

Cadru de fabricație material: pal laminat, clasa de emisie E 0,5

Fatada de fabricație material: Plastic

Baza de pat: pal laminat, clasa de emisie E 0,5

Sarcina maximă pe pat: 220 kg.

Prezența sertar: Nu

Disponibilitatea de o nișă pentru lenjerie: 2 buc.

Culoare (NUANTA) de mobilier: Poliția: alb, albastru

Perioada de garanție: 12 luni.

Pat lungime: 196 cm.

Pat lățime: 80 cm.

Pat inaltime: 56 cm.

Saltea dimensiuni: 182,5x76 cm.

Saltea inclus: Da

Moale cauciucat edge: Da

Mecanism de ridicare: Da

Lenjerie cutie: 0,3 M3

Spoiler cu raft funcție: nr.

Nume De Brand Alte

Produse similare