Câinele Boluri de Mâncare de Pisici Alimentator Automat de Fântână pentru Apă Potabilă Castron Câine Kitten Hrana Container

21.50lei

-24%

28.66lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: câine de apă ș, pat caine, hrana uscata pisici, castron caine, mâncare de pisici ude, castron pet, petnet automată cat feeder, cat alimentator automat de revizuire, automat cat feeder, bol cu mâncare de pisici.

Dimensiuni: 26 * 21 * 13.5 cm Greutate: 210g Material: plastic + otel inoxidabil Caracteristici: 1.Din oțel inoxidabil dublu castron pot fi agățate și în formă de val butonul poate fi reparat pe cușcă 2. Un castron pot fi plasate pe ambele părți, care pot fi plasate pe sol sau atârnat pe-o cușcă 3. Sifonul principiul automat rezerve de apă, fiți siguri că acesta este conceput pentru a umple din nou de apă în mod automat, astfel încât fiecare îmbucătură de animale de companie este apă proaspătă 4. Designul modular este ușor de curățat și detașabilă pentru curățare și igienizare. 5. Utilizarea în cușcă pentru a economisi spațiu, spațiul din interiorul cuștii fără a ocupa afară din cușcă 6. Utilizarea de oțel inoxidabil material în condiții de siguranță, din oțel inoxidabil castron de cereale este ușor de utilizat Notă: · din Cauza de iluminare diferite și setările de pe ecran, culoarea acestui articol pot fi ușor diferite de imagine. · Din diferite manuale metodele de măsurare, vă rugăm să permiteți ușoară a diferențelor de dimensiune.Vă rog să acceptați o eroare de 1-3 cm.

Volumul 200g
Aplicabile Rasa De Câine Caine de talie medie
Tip Câini
Nume De Brand panDaDa
Material Plastic
Tip De Element Boluri
Origine NC(de Origine)

Produse similare