Home Textile Tesatura De Perete Indian, Egiptean Decor De Perete Tapiserie Cuvertură Beach Blanket

55.41lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: bumbac tesatura etnice, stofa tapiterie, femeile indiene decor, capac pat, 3d tapiserie de perete, egipt, hindus tapiserie de perete, mandala, 18 plus, Saltea plaja.

Descriere: Material: Poliester Dimensiune: XS cod 102*150cm/ S cod 150*130CM/ M cod 200*150 CM/ L cod 150*229cm metoda de Curatare: spălare de mână se spală la mașină la Lista de pachete: 1 buc tapiserie Caracteristică: 1. Modelul este clară și vie.Culori luminoase. 2. Pot fi utilizate în interior și în aer liber, pline de culoare, linii clare, multi-funcțional curea decorative 3. Poate fi montat pe perete decor, poate fi de umbrire, poate fi folosit ca o saltea, este un multifunctional decorative tapiserie 4. Covor ecran este o NatureTapestry serie care se adaugă la gust de viață.Note: 1.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc! 2.Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Transport

1.Transport vor fi aranjate în termen de 2-5 zile după confirmarea de plată.

2.Toate bunurile vor fi livrate la adresa de livrare furnizate de tine.

3.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.

4.Dacă nu a primit colete în mod normal timp, vă rugăm să ne contactați pentru verificare.

Observație: Vacanță și de week-end nu sunt incluse în zile lucrătoare.Doar numai pentru referință.

FAQ Î: eu încă nu primi bunuri, de ce?A: vă Rugăm să oferi bunuri mai puțin timp pentru a merge la țară din China.Deoarece Există multe motive nu putem controla în curierat, atunci când produsele au fost lăsați noastre locale.Q: mărfurile am primit-o este greșit, acesta nu a fost cumpărat.A: în Primul rând Suntem apologetic pentru acest caz, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide un litigiu, și să ne dea o șansă că vom încerca noastre cele mai bune la serviciu pentru tine.Q: vreau să-nume personalizate.A: vă Rugăm să ne contactați și vă spune mai multe detalii despre ce vrei tu.Î: eu nu pot lipi pe perete, care a fost de rea bunuri.A: Nu ar trebui să fie au niște motive că, 1.Praf linie perete, accidented suprafață, 3D ciocni de fundal etc. 2. Utilizarea incorectă, etc.

Restituire & Return

Suntem bucuroși să vă oferim un schimb de pe produsele noastre, dar vă rugăm să fie conștienți în cazul în care eroarea a avut loc pe cumpărător numele lui va rugam returna produsul si, de asemenea, acoperi costul noului produs pentru a fi postate.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a se întoarce elementul & încadrați, de asemenea, detaliile tale (nume, adresa, etc.)

Feedback-ul

Apreciem feedback-ul dvs. foarte în serios

Dacă nu sunteți complet mulțumit cu ceva, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ ca suntem mai mult decât fericit pentru a rezolva orice probleme pe care le au.Satisfactia dumneavoastra este extrem de important pentru noi, și păstrează ne-a motivat să încercați mai greu pentru clienții noștri!Vă rugăm să ne adăugați la favorite vanzatori ca suntem continuu adăugarea de noi produse.

Technics Țesute
Stil Simplu
Numărul De Model WC-GT0022G
Nume De Brand OhGee
Covor De Vânzări O singură bucată Pachet
Model Tip oamenii
Forma Dreptunghi
Cadru No
model Egiptul Antic Tapiserie
Design musulman
Tip De Curățare Spălare De Mână
Material 100% Bumbac

Produse similare