Cele mai noi B5 Bluetooth Căști fără Fir, Căști Handsfree Stereo de Anulare a Zgomotului Căști Bluetooth cu Microfon pentru Telefon Inteligent

79.30lei

-38%

127.92lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: magazin de căști fără fir, acasă inteligent, bluetooth primit, mijia, mouse-ul razer, Yoga, bluetooth dispozitiv de management de cab, earphon, telefon mobil, decor acasă.

【 Set cu CASCĂ BLUETOOTH 5.0】: Prin Bluetooth 5.0 set cu cască fără Fir tehnologie audio și vocale îmbunătățite claritate .Asta Potrivit pentru apelurile de telefonie mobilă, de streaming de muzică, și direcții GPS și așa mai departe.

【HD Voice Suport】: setul cu Cască Bluetooth V5.0 HD Built-in microfon.Foloseste microfon sensibil să recunoască vocale , reduce zgomotul de interferență,clar și confortabil,oferă un sunet clar și natural de sunet, vă permite să vă bucurați de muzică de înaltă calitate și apeluri telefonice clare oriunde.la fel ca față-în-față de comunicare.

【SWEATPROOF ȘI PRAF】: setul cu cască Bluetooth 5.0 este sweatproof și praf.Dacă în sala de gimnastică, sport în aer liber sunt nelimitate, iar muzica este fără sfârșit.Nu vă faceți griji despre transpira mult.Muzica cu mine "mișcare", IPX5 sweatproof și praf.

【CONVIENENT ȘI CONFORTABIL】: setul cu cască Bluetooth 5.0 poate fi introdus în orice ureche, și poate fi transformat și rotit pentru a se asigura o firmă se potrivesc.Usoare, confortabile, close-montaj, în condiții de siguranță, și adaptate pentru tine, poți să-l porți pentru ore, la un moment dat.Un unic high-end, care transportă caz protejează căștile de la daune și pierderi.

【PUTERE SUPERIOARĂ】: Până la 11 ore de convorbire și include Somn Adânc de Economisire a energiei modul de hibernare în mod automat atunci când este necesar.Setul cu Cască Bluetooth 5.0 baterie de mare capacitate este cel mai bun companion pentru a obține în avion, livrare expres, rider de livrare, de călătorie, de a ieși, de conducere, și mai mult.

Lista de pachete: 1 x setul cu Cască Bluetooth 1 x cablu USB 1 x manual de Utilizare 1 x PC care transportă caz

Comunicare Wireless
Origine NC(de Origine)
Driver Diametru 14mm
Distorsiune Armonică Totală 1%
Stil Cârlig Ureche
Magnet Tip Din neodim
Codecs NICI unul
Numărul De Șoferi 1
Numărul De Model B5 B41 K10 K6
Max De Ieșire 100mW
Plug Type NICI unul
Rezistent la apa Da
Versiune Bluetooth 5.0
Rezistenta 16Ω
Cu Microfon Da
Căști Tampoane De Material Spumă Moale
Caracteristici Conexiune Dublă
Sprijin APP Da
Impedanța până la 32 Ω
Metoda De Încărcare Cablu
Activă A Zgomotului De Fond Da
Nume De Brand AIRERSI
Este wireless Da
Funcția Sport
Suport Card De Memorie No
Control Al Volumului Da
Răspuns În Frecvență Gama 20 - 22000Hz
Tip Wireless Bluetooth
Lungimea Liniei 0m
Vocalism Principiu Tehnologia hibrid
Cupelor De Tip Semi-deschis
Sensibilitatea 120dB
Certificare FCC
Buton De Control Da
Lista De Pachete Inlocuit Set Tampoane
Conectori NICI unul

Produse similare