Difuzor Bluetooth de sex Masculin Masturbator pentru Barbati 8 Frecvență Vibratoare Simulare Canal Adult Pizde Masturbari Masaj Jucarii Sexuale

481.02lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: de sex masculin biberon fraier, buzunar tanga, al meu jucării sexuale, oamenii jucărie sexuală, difuzor fără fir, lenea jucărie, jucărie sexuală, silent bluetooth vibrator, sex stroker, yeain masturbator om.

Întrebări și Răspunsuri

Q 1:produsul Este la fel ca imagine?1:vă promit că va obține aceleași produse ca în pozele de mai jos.Q 2:Este elementul material în condiții de siguranță?2:Toate produsele sunt realizate din material de calitate Medicală,100% siguranță și inofensiv pentru organism.(Dacă te miros miros ușor atunci când deschideți mai întâi, este normal.Deoarece produsul a fost sigilat pachet de luni de zile.Vă rugăm să curățați-l și uscați-l în mod natural,mirosul va dispărea în curând.) Q 3:pachet Discret?3:pachet Discret pentru a proteja intimitatea.Q 4:Faceți dropshipping ?4:Da,avem.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați.Q 5:atunci Când este coletul trimis?5: 1. Vom trimite comanda in termen de 5 zile lucrătoare, vă rugăm să fie pacient. 2. Vă rugăm să folosiți numărul de urmărire pentru a verifica adresa site-ul: http://www.17track.net/en sau https://global.cainiao.com/ Q 6:Unde este coletul meu?6: 1. Nici o actualizare pentru mai mult de 7 zile, vă rugăm să contactați serviciul clienți pentru a rezolva. 2. Timpul de livrare variază în funcție de diferite țări și vor fi afectate de vreme, de sărbătorile legale și așa mai departe.Dacă nu primiți comanda în declare timp,vă rugăm să ne contactați la început. 3. Dacă mai noi informații arată coletul a fost livrat,dar nu primiți,vă rugăm să contactați oficiul poștal local de a obține-l.Q 7:Despre probleme de calitate a produselor?7:vă Rugăm să folosiți produsul în conformitate cu manualul produsului în primul rând,dacă tot nu puteți să-l folosească,vă rugăm să acorde prioritate pentru a trimite imagini sau clipuri video la serviciul nostru pentru clienți,vom verifica și de a rezolva în curând.vă rugăm să nu deschideți disputa la voi, noi credem communiocation este mult mai bine decât în litigiu.

Caracteristică 6 8 Frecvență Vibratoare
Tip De Element Masturbatori
Obscene Imagine No
Caracteristică 1 difuzor bluetooth
Material Silicon
Caracteristică 3 masturbador masculino
Nume De Brand JIUAI
Dimensiune 1PC
Caracteristică 2 de sex masculin masturbator
Sugestiv Sexual No
Caracteristică 4 Jucarii Sexuale
Caracteristica 7 Simulare Canal
Suport Dropshipping
Numărul De Model -
Caracteristica 5 Pizde

Produse similare