Manual de Calitate piele de Python piele de rochie mocasini barbati de afaceri de lux pantofi rochie de culoare albastru

1 193.06lei

-29%

1 704.37lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: formal pantofi barbati original, oamenii de afaceri rochie haine, piele naturala cu toc înalt cizme pentru bărbați, din piele de piton, python piele de pantofi bărbați, imitație de piele pantofi de piele, malvin pantofi, chanel, orașul om de pantofi, rochie mov pantofi barbati.

Bine ati venit la Heye Aripi Magazin,Aici sunt cele mai bune pentru tine!

Detalii produs

TERMENII DE SERVICIU

Plata: 1. Acceptam Alipay aici,Visa, MasterCard, QIWI, Maestro, WebMoney, Boleto și transfer bancar. 2. Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin securizată a procesatorului de plati.Transport: 1. Articolul dvs. vor fi expediate după Casteluldinpovesti.ro verificate în 3-5 zile,În cazuri speciale,poate că va fi de 5-7 zile. 2. Am expediat toate elementele noastre prin ePacket,China Post Air Mail,sau Alte Posturi de Țări etc. De transport maritim de ePacket,Post Air Mail,de obicei, durează 20-60 de zile,poate dura mai mult din cauza întârziere în Vamă,sarbatori,vreme sau factori de forță majoră. 3. Vă vom trimite un număr de urmărire după ce am expediat articolul dvs.,vă rugăm să verificați-l și păstrați legătura cu Oficiul Poștal local sau biroul Express.Returnare și Schimb: 1. 100% a tuturor elementelor furnizate în bună calitate și examinare stricte înainte de transportat.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a avod orice probleme de calitate. 2. Dacă nu sunteți mulțumit când primiți elementul,vă rugăm să returnați-l în termen de 15 zile pentru un schimb sau banii inapoi.Vă rugăm să ne contactați înainte de reture elementele.Feedback-ul: 1. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu noastre de pantofi și servicii. 2. Dacă aveți orice întrebări cu pantofi sau serviciu,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând înainte de a ne da un feedback negativ.vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Contactați-ne: Vă rugăm să ne contactați atunci când aveți orice întrebări.Toate e-mail sau mesaje vor fi răspuns în 24 de ore.

Pantofi Tip De bază
Marca de Calitate pentru bărbați pantofi Oamenii de afaceri rochie de alunecare pe pantofi
manual pentru bărbați pantofi Goodyear welted manual pantofi
Sezon Primavara/Toamna
Material De Talpa Piele Naturala
Tip De Închidere Slip-On
Pantofi Din Piele De Calitate Rochie bărbați pantofi din piele de Piton
De lux barbati pantofi rochie De Python piele de rochie mocasini
Moda barbati rochie din piele Petrecere de lux pentru bărbați pantofi rochie
Numărul De Model HW31G1601
Forma De Deget Deget De La Picior Pătrat
Numele Departamentului Adult
Nume De Brand Heye Aripi
Materiale De Captuseala Piele Naturala
Căptușeală-Piele Naturala Tip Piele De Vaca
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Material De Sus Piele Naturala
Model Tip Printuri De Animale
Partea Superioară-Din Piele Tip Sarpe
Branț Material Plin De Cereale Din Piele

Produse similare