Jucarii sexuale Pentru Barbati Prostata Masaj Vibrator Butt Plug Anal Coada de Rotație de la Distanță fără Fir de Încărcare USB Produse pentru Adulți De sex Masculin

92.13lei

-29%

131.59lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: omul bdsm, testicul prostata pentru masaj, al meu jucării sexuale, anal vibrat, dop de fund, ons adult, anale, vibrat, masturb, erot jucărie.

Jucarii sexuale Pentru Barbati Prostata Masaj Butt Plug Anal Coada de Rotație de la Distanță fără Fir de Încărcare USB Adult Produse Pentru Om Masturbatings Funcția: Proprietăți:Prostata pentru masaj Materia:ABS+Silicon Culoare:Negru Indice de impermeabilitate:IPX 5 Taxa:Încărcătură Magnetică + Baterii Alcaline Greutate:350g Timp de încărcare:Aproximativ 2,5 ore Dimensiune produs :3.93 * 1.57 * 5.11 Insera inch Adâncime:3.93 inch Zgomot: Sub 40db Cum să utilizați: 1. Defeca înainte de utilizare. 2.Înainte de a utiliza, vă rugăm să curățați produsul cu apă caldă și apoi se usucă cu soft turn. 3.Utilizați lubrifianți pe bază de apă pentru a hidrata și anus anus introduce parte de masaj.

Alții s-ar putea place

Faceți clic pe în

Obscene Imagine No
Sugestiv Sexual No
Material Silicon Medical
Dimensiune Wireless Remote
Numărul De Model Prostata Masaj
Tip De Element Vibratoare
Funcția Jucarii sexuale pentru barbati
Nume De Brand mi 9colors
Mărfuri De Certificare A Calității ce
Tip Bullet
Origine NC(de Origine)
Încărcare USB de Încărcare

Produse similare