Supradimensionate Timp T Cămașă Rochie Femei Îmbrăcăminte De Vară 2021 Maneci Scurte O Gât Vrac Rochii Casual Kawaii Drăguț Dulce Vestido Longo

39.84lei

-29%

56.13lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: emo dress dulap, kawaii supradimensionate jumper rochie, emo haine, lung si tricou, negru rochie goth, Rochie De Drăguț, pânză kawaii, kawaii rochii casual, clema fata masca gura, rochie kawaii lolita.

Produse Conexe

Dimensiunea Diagramă

Vă rugăm să citiți dimensiunea diagramă cu atenție înainte de a cumpăra de la noi.dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne.suntem mereu aici de așteptare pentru tine.

Modelul Arată

Cald Observa

Ne promite banii înapoi dacă elementul primit nu este conform descrierii, sau în cazul în care elementul nu este livrat în termen de Cumpărător perioada de Protecție.Puteți obține o rambursare de 15 zile după procesul de revendicare finisaje.

Rapid Și Siguranța De Transport Maritim

1.În mod normal, toate comenzile vor fi trimise în termen de 1-7 zile, Cu excepția vacanțelor sau irezistibil factori. 2.Toate parcelele vom folosi Casteluldinpovesti.ro Standard de Transport maritim Casteluldinpovesti.ro sau China Post Aer Înregistrat Mail la livrare.informațiile de logistică pot fi urmărite unitl ai. 3.Calculul tariful de transport este supus la anuntul oficial al companiei de logistică.Oficial și în timp util logistica garanție asigură că fondurile sunt în siguranță înainte ca bunurile sunt primite. 4.Casteluldinpovesti.ro Standard de Transport maritim:https://global.cainiao.com/ China Post Aer Înregistrat Mail:https://www.17track.net/ro

Ocazie Casual Streetwear
culoare 16 alegeri
Dimensiune M-3XL
Grosime Regulat 250g
Lungime maneca(cm) Scurt
Maneca Stil Regulat
Numărul De Model D450
Decolteu O-Gât
Material Spandex
Gen FEMEI
Serviciul de suport Picătură De Transport Maritim/En-Gros
Stil Casual
Varsta Vârstele 16-28 De Ani
Tesatura content 91%-99% Poliester
Sezon Vara
Rochii De Lungime La Mijlocul Lunii Vițel
Silueta O-LINIE
Talia Naturale
Model Tip Desene animate
Origine NC(de Origine)
Decor NICI unul

Produse similare