2 buc prelucrat aliaj de aluminiu inferior față brațul de suspensie brate pentru rc hobby model de masina 1-10 ECX 2WD serie modernizate hop-up piese

44.19lei

-46%

81.85lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: cap manechin, rc masina din spate, mn99, TT02, rgt ex86100 upgrade, tamiya tt01, tao 110 piese, modelul tamiya, 18 rc roata, corpul magnet rc.

2 buc prelucrat aliaj de aluminiu inferior față brațul de suspensie brate pentru rc hobby model de masina 1/10 ECX 2WD serie modernizate hop-up piese

Caracteristici:

Înlocuirea Pieselor# ECX1018

Hard-anodizat culoare,CNC prelucrate acoperite cu teflon intarit aliaj 6061-T6

Ușor material de aliaj de aluminiu durabil și îmbunătățește performanța generală a Unei arme

Disponibil în albastru, roșu, bleumarin, culoare argintie,

Acesta este un pachet de două opționale de Aluminiu Inferior Față de Suspensie Brațele în Albastru anodize.Aceste arme sunt pe deplin realizate din material de aliaj de aluminiu și sunt gata pentru instalare.Aceste arme nu sunt direcțional și poate fi folosit fie pe partea stanga sau dreapta.

Caietul de sarcini:

Compatibil cu:

nume de brand: Orizont ECX, număr articol: ECX03430T1.T2 ECX03056 ECX03431T1.T2 ECX03055 ECX03028T1.T2 ECX03029T1.T2 ECX03314 ECX03048T1.T2 ECX03354 ECX03034 model: Scandal/Topor/Brutus/Circuit/AMP MT/AMP DB/AMP CRUSH/K&N Chin 2WD,tip: buggy desert, monster truck, curs scurt...

Material : Aliaj De Aluminiu

Culoare: albastru, rosu, bleumarin, culoare argintie,

Pachetul Include:

2 buc inferior față de suspensie brate

Notă:Verificați modelul dvs. specific manualul de compatibilitate,sau Contactati-ne.Dragi cumparatori , vă mulțumim pentru cumpărături în magazin , magazinul nostru este Fabrica noastra Magazin , și noi avem propria noastră RC brand și fabrică ,dacă sunteți interesat de produsele noastre și doresc să cumpere mai mult,sau Doriți să personalizați produse , puteți face lăsând un mesaj și contact cu noi în orice moment , și vă vom oferi un preț mai competitiv decât comune de vânzători cu amănuntul

Despre Produsele

Despre Culoare : Metal produse au fost colorate prin oxidare anodica tratament .Uneori, culoarea va fi un pic diferit ca oxidarea anodică tratament .Sper că știi că înainte de a comanda.

Despre Zero : Pentru metal este foarte ușor de a fi zgâriat.Produse din Metal poate fi un defect la suprafață, cum ar fi zero.Sperăm să avem înțelegere.

Despre Diferite, Procesul de Lot: poate fiecare lot proces va fi un differents cu aspectul, nu va afecta produsele lucru.Sper că știi că înainte de a comanda.

Despre Adresa De Livrare 1. vă rugăm să confirmați adresa corectă înainte de a comanda .Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa de la data comenzii , vă rugăm să anulați și să aibă o noua comanda cu adresa corecta . 2. vă rugăm să oferi adresa în limba engleză.Analphabetic sistem de adresa nu va fi trimis de către compania de transport maritim .Și acest ordin poate fi anula .Casteluldinpovesti.ro Premium De Transport Maritim Pentru Cumpărător Rus 1. Receptorul Numele terci fi numele pașaport. 2. Luna valoarea ar trebui să fie mai mică de 1000 euro și greutatea trebuie să fie mai mică decât 31kg .Sau va trebui să plătească impozit . 3. Cantitatea de produs într-o singură dimensiune sau culoare , nu ar trebui să fie mai mult de 5 buc .Sau va trebui să plătească impozit . 4. După Ordinul de Transport, transportatorul va cere să ofere numărul de pașaport , pașaport numele și pașaportul Data Emiterii .Și trebuie să semnate de vămuire acord de licență on-line.

1.Contactati-ne pentru rambursare în 15 zile, dacă nu primiți după 60 de zile de transport maritim.

2.Oferta număr de urmărire, care are informații de urmărire .

3.Resping dacă produsul să fie rupt în transportul maritim.

Dimensiune 1/10
Numărul De Model ECX1018
RC Piese si Acc Conectori/Cabluri
Nume De Brand RCAWD
Numele produsului fața inferioară brațul de suspensie brate
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive Controler De La Distanță
Parametrii tehnici Valoarea 10
Scara 1/10
Material Metal
Cantitatea 2
Aplicabile Masini RC 1 1-10 ECX 2WD serie Scandal/Topor/Brutus/Circuit/AMP
Patru-wheel-Drive Atribute Shell/Șasiu/Aripa/Cap
Instrument De Consumabile Instrumente
Upgrade Componente/Accesorii BRAȚUL
Utilizarea Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Pentru Un Tip De Vehicul Masini
Origine NC(de Origine)
Ampatament Șuruburi
Aplicabile RC Cars 2 MT/AMP DB/AMP CRUSH/K&N Chin

Produse similare