Cusdie Metal Tubular D&D Zaruri, 7 Buc DND Zaruri, Zaruri Poliedrice Set, pentru Joc de Rol MTG Pathfinder

213.23lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: original rpg zaruri, zaruri dnd, egipt dnd zaruri set, modelul pathfinder, cub de metal zaruri, dd metal, zaruri set, card de mtg, mppt 60hz, dnd.

Complet Gol Metal Zaruri Set

Aceasta este o complet din metal zaruri set, inclusiv D4, D6, D8, D10, D12, D20 și D%.

Ușor de Citit și Bine Artizanale

Numerele în ușor de citit font distingă clar pe fundal negru, astfel încât vă puteți concentra mai mult pe jocuri.Unic textura de metal și măiestrie rafinat oferă o mai bună sentiment de joc pentru jocul de grup.

UTILIZATE PE SCARĂ LARGĂ

Acest zaruri set este perfect pentru o masă de zaruri RPG jocuri, cum ar fi Dungeons and Dragons, Shadowrun, Pathfinder, Magic the Gathering, Heroscape, Lume Sălbatică, Warhammer, Yahtzee, și multe alte zaruri-joc bazat.Puteți, de asemenea, le folosesc pentru jocuri de matematica și de predare.

Ce vei primi?

7 Buc Tubulare De Metal Zaruri 1 Buc Cutie De Metal

Sfaturi cald

1. Chestii mici, vă rugăm să păstrați-le departe de copii și au nevoie pentru a juca sub supravegherea unui adult. 2. Pentru că de fotografie lumina sau lumina soarelui, poate exista o mică diferență de Culoare.Vă rugăm să înțelegeți. 3. Recomanda un turn de zaruri sau tavă zaruri de rulare, deoarece acestea pot face daune pentru suprafețe moi.

Tip zaruri
Material Aliaj de zinc
Nume De Brand cusdie
Categorie Digital Zaruri
Origine NC(de Origine)

Produse similare