De Sex Masculin Masturbator Automată Penis Apă Pompă De Vid,De Sex Masculin Training Penis Extender Mașină De Sex Accesoriu Sexual Pentru Barbat

198.77lei

-38%

325.84lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: al meu jucării sexuale, automate de sex masculin masturbator, realiste de sex masculin vagin, jucărie sexuală, pompa apa, sex stroker, de sex masculin masturb, uzar pompa pentru penis, erot jucărie, penis.

1. 3-În-1 Combinație - pe Baza de sex masculin masturbari ceașcă, se adaugă un mai puternic de supt și de prindere funcție, permițându-vă să experiență gât adânc supt plăcerea sexuală în același timp.Acesta poate fi folosit ca un penis pompa de apa sau pompa de vacuum pentru marirea penisului antrenament. 2. 5 Presiune de Aspirație Setări - ți Dau o puternică aspirație și apuca nelimitat plăcere, să vă bucurați de masturbare.Ca o pompa pentru penis cu diferite aspirație intensități și etanșare pentru libidoului de sex masculin accesoriu mai puternică și mai mare erectie.Doar alege un nivel adecvat în funcție de nevoile dumneavoastră specifice. 3. Penis Pompa de Apă - în Comparație cu alte penis pompa de pe piata, acest inovator pompa si masturbator este special pentru pompa de apă.Apă rece de formare reduce sensibilitatea glandului, apă caldă de formare ajută la circulația sângelui.Puteți experimenta sentimentul de a obține mai mare și mai puternic în apă. 4. Realist Inner Sleeve - a Prezentat un custom TPE plăcere maneca, mic stimularea margele linia de interior, care reproduce sentimentul de a fi în interiorul vaginului femeii!Nici prea strânse nici prea largi, de aspirație și de prindere de acest mascul masturbator este perfect pentru tine. 5. În condiții de siguranță și Ușor de Utilizat - Datorită vid pur fizioterapie, e o modalitate sigură și eficientă pentru un om de a instrui penis în erecție, fără efecte secundare dăunătoare.Cu utilizarea regulată a acestui produs va contribui efectiv la masculin penisului de sănătate.Ușor de utilizat, cu butoane de presiune în sus și în jos. Livrare:

-În general, Ne va livra în funcție de logistica metoda pe care o alegeți.

În cazul în care comanda mai mult de 2 KG, nu numai pot livra prin EMS,DHL, UPS si FedEx.

Timpul De Livrare

- China Post AER Maill: în General, între 15 și 39 de zile lucrătoare.

- EMS/UPS/DHL/FEDEX:5~9 zile de afaceri care depind de țara livrate.

Stimați clienți, vă Rugăm să rețineți:

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import ,aceste taxe nu sunt incluse în elementul de preț și costul de transport maritim.

Vă rugăm să verificați țării biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Nu suntem responsabili pentru orice accident, întârzieri sau alte probleme in timpul de livrare.

În mod normal, vom marca articol ca "Plastic Accesoriu".

Garanție Și Politica De Returnare:

De obicei, elementele care nu au defecte, sunt 100% de brand nou și verificați-le cu atenție înainte de expediere.

Vă rugăm să trimiteți înapoi articole cu defecte în termen de 3 zile de la primirea ei, va vom trimite noi, dar trebuie să plătească costul de transport maritim, sau de Restituire va fi dat ca banii înapoi.

-Garanția nu include: accident, eroare umană sau de utilizarea necorespunzătoare.

Feedback-ul :

Stimați clienți, vă mulțumim pentru cooperare cu noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv.

-Vă rugăm să ne e-mail sau telefon înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru, vom rezolva orice probleme în mod satisfăcător.

-Feedback-ul dvs. pozitiv va fi foarte apreciat.Sper că vom putea construi bun si pe termen lung relație de afaceri cu tine, multumesc!

Fabrica de retail,design diferite, de bună calitate, prețuri corecte.

Confidentialitate livrare, pachetul secret

Orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.

Multumesc.Vă rugăm să vezi alte articole mele.Multumesc.

Putere USB de Încărcare
Dimensiune As shown
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand VGYZL
Tip De Element Masturbatori
Ambalare Discret Ambalare
Numărul De Model Penis Apă Pompa De Vid
Material TPE/ABS
Obscene Imagine No
Sugestiv Sexual No

Produse similare