8K Copii Art Geanta pentru planseta A3 Vopsea Set de Călătorie Schiță Sac de Panza Pictura de Artă pentru Copii Rucsac Artist

57.71lei

-22%

74.01lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: ochiuri de desen, placa scrie, pictur, vopsea de ulei stick, ușă de tablou canvas, creta vopsea pentru pictura, sac șir, vopsea, a3 caz, pentru schita.

Q1: atunci Când mărfurile pot fi livrate?

Acest produs este in stoc acum.Și vă promitem că poate fi trimis în termen de 48 de ore.Stocul este limitat, bun venit pentru a alege si de a cumpara!

Caietul de sarcini: Culoare : ca imagine Dimensiunea:52cm * 36cm (lungime*înalt) Material : Impermeabil Oxford Caracteristică : Ligtweight, rezistent la apa, durabil, de mare capacitate, cu bretele reglabile și pot, de asemenea, folosi ca geanta de transport.Despre feedback-ul 1 .Va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să ia câteva secunde să ne lăsați un feedback pozitiv (5 stele), dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre. 2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a face un 3 stele sau 1-2 stele feedback-ul.Vom face eforturile noastre de a rezolva probleme și de a lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici.Multumesc.Memento 1. Clienții din Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Liban, Kuweit, Oman, Ghana, Qatar și altele, vă rugăm să furnizați P. O. Box în adresă. 2. Bucurați-vă de transport în magazinul nostru :)

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand jusenda
Numărul De Model BH0004

Produse similare