1,2 m Anti-Furt Blocare Cu 3 Cheie Hamburg-Blocare Aliaj Anti-Furt Puternic de Securitate Biciclete Pliante de Blocare a Suportului de Biciclete Lanț de Blocare

48.46lei

-38%

79.42lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: dinoka biciclete de blocare u, Biciclete Cheie, profesional pliabil blocare biciclete, vertical bicicleta dulap, comutatorul de aprindere yamaha, de blocare a u, aripă față, original pliere blocare, kymco xciting, furt.

UN STIL

Caracteristici:

1. De înaltă calitate, de dimensiuni mici, convenabil de depozitare, aspect frumos

2. Robust și durabil: 26-secțiunea aliaj de zinc corpul de blocare este indestructibil, anti-tăiere și anti-foraj gaura cheii, adoptă nit tehnologie pentru a preveni zdrobirea de corpul de blocare.

3. Finlanda ABLOY miez de blocare, unic circular gaura de blocare design poate preveni deschiderea tehnic.Trei chei sunt, de asemenea, prezentate, de blocare corpul este fabricat din aliaj de zinc, iar la exterior are un ABS de acoperire, care este mult mai durabil si rezistent la rugină.

4.26 secțiunea aliaj de zinc pliabil lanț, flexibil, design pliabil, nituri speciale face pliere ușor și flexibil, poate fi ușor stocate, și de a face instalarea și transport mai ușor.

6. Atașat suportului vine cu o practice, de înaltă calitate, suport, fără rucsac de stocare și nu este nevoie să vă faceți griji despre lock nicăieri pentru a pune, de înaltă calitate nylon de plastic de blocare cadru, greutate redusă și durabilitate bună.

Caietul de sarcini:

Greutate: 0.735 kg (cu ambalaj)

Material: ABS strat pe strat exterior din aliaj de zinc de blocare

Lungime: 85cm (după extindere)

Dimensiune pliată: 6.6 * 7.5 * 5.5

Blocare: cilindru

Corpul de blocare: 26-secțiune extinsă de blocare corp nit de conectare

Anti-furt: nivel 12

Ambalajul include:

1 x Blocare

1 x Mount

3 x Chei

STIL B

Caracteristici:

1. Factor ridicat de siguranță, îngroșat cablu de oțel este rapid și durabil, stratul exterior din cablu de oțel este învelit cu PVC, rezistente la uzură și anti-rugină, și aspectul este, de asemenea, elegant și dinamic.

2. Ușor de utilizat: Fiecare sistem de blocare biciclete, are 2 chei unice, nimeni nu are aceeași cheie.Nu aveți nevoie să utilizați o cheie pentru a bloca, doar fixați împreună să-l folosească atunci când blocat.

3. În condiții de siguranță cablu de blocare biciclete: 1.2 metri-timp flexibil cablu de oțel poate preveni bicicletă de a fi afectate de tăiere, și de acoperire din PVC ajută la prevenirea zgarieturilor si rugina.

3. Multi-scop: lungimea totală este de 1,2 m, foarte potrivit pentru biciclete, skateboard-uri, scutere, vagoane, porti si garduri, grătare și mașini de tuns iarba, echipamente sportive, vagoane, etc.

4. Acest produs poate fi blocat cu ușurință, fără cheie fiind introdus.Vine cu doua chei, asigurare dublu și un sistem de blocare cadru, și gaura cheii are un capac de praf de design, astfel încât nisip și praf nu poate deteriora miez de blocare

Caietul de sarcini:

Brand: VEST CICLISM

Culoare: Negru/Albastru/Portocaliu (Aspectul este mult mai atractivă decât alte produse similare)

Material: cablu de otel + pvc (accent pe materialul de siguranță)

Greutate: 295g

Lungime: 1.2 metri (după desfășurarea) (lungimea determină domeniul de utilizare)

De blocare de bază: lama de cupru de blocare de bază

Cheie: 2 chei

Aplicabile scenarii: biciclete, motociclete, masini electrice, scutere, porti si garduri, grătare și mașini de tuns iarba, echipamente sportive, vagoane, etc.

Ambalajul include:

1 x Blocare

1 x Suport de Blocare

2 x Chei

Potrivit pentru Biciclete, biciclete cu motor, cărucioare
Greutate 2 0.295 KG
culoare 2 Negru Albastru Portocaliu
culoare 1 negru
Lungime 2 1.2 m
Tip 1 Pliabil de blocare
Caracteristică 1 Rezistență Puternică
Lungime 1 85Cm
Origine NC(de Origine)
Tip Cablu De Blocare
Tip 2 Cablu De Blocare
Greutate 1 0.735 KG
Caracteristici 2 anti-furt
Material OȚEL

Produse similare