35A ESC 4 în 1 BLHeli-S 2-6S Oneshot / Multiplu /Dshot pentru F3 F4 Fly-turn Controler de Viteză Camera FPV Drona Quadcopter

122.25lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: galaxy fit 2 pro, quadcopt, camera foxeer, foxxer monstru, 35a brushless esc, mini drona, foxeer cam micro, blheli esc, blheli, drona jjrc x12.

Tensiune de alimentare: 2-6S curent Continuu: 35A Greutate: 12.2 grame de Sprijin 150Dshot 300 Dshot 600 Dshot, și, ulterior, direct upgrade-uri.La Dshot serie este numit de către BB21MCU. 48Mhz Ruleaza BLHELI_S J_H_xx firmware-Suport 2-6S, 4PWM intrare, fara Suport BEC Oneshot / Multiplu /Dshot BLHELI-URI de firmware Dimensiune 36mm*36mm (standard 30.5 mm instalare distanța gaura) Dshot și oneshot și multiplu: Dshot este un semnal digital.Oneshot și multiplu sunt semnale analogice.Atunci când semnalele analogice sunt utilizate, hardware-ul sau software-ul va produce un zgomot, care este, de dezordine.Daca dezordinea este prea mult, trebuie să adăugați un filtru condensator sau rezistenta la hardware-ul de filtrare în acest moment. (apropo, cei nevoie pentru a elimina capacitate, probabil este cazul) și Dshot semnale digitale, în plus pentru a salva calibrarea transfer de putere de călătorie, în procesul de transmitere nu trebuie să fie filtrat!La urma urmei, 0 0, 1 1, fără distorsiuni și fără deranjament; și verificarea redundanței ciclice pic (CRC) este foarte sigur.Avantajele Dshot: 1. Nu mai aveți nevoie pentru a calibra clapetei electrice accident vascular cerebral. 2, exacte semnal electric este cel mai mare avantaj al semnalului digital.PWM este un semnal analogic, și este ușor să apară problema de undă distorsiuni în timpul procesului de transport. 3, în comparație cu actualul "1000~2000" valoare, Dshot de călătorie este "0~2048". 4. Viteza este mult mai rapid decât oneshot protocol.

5, securitate, Dshot cu patru biți verificarea redundanței ciclice (CRC).

 

 

  

 

 

Numărul De Model foxeer
Nume De Brand KINGMODEL
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive ESC
RC Piese si Acc Antene
Instrument De Consumabile Baterie
Patru-wheel-Drive Atribute Montaj
Dimensiune Vehicles & Remote Control Toys
Material PU
Parametrii tehnici Valoarea 2
Upgrade Componente/Accesorii Anvelope
Pentru Un Tip De Vehicul Avioane

Produse similare