Instant Pop-Up Pod Schimbarea Camera de Confidențialitate Cort Portabil Anti UV Duș Tabara de corturi Toaletă Adăpost de Ploaie în aer liber Camping Beach

130.06lei

-38%

213.19lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: cort, foișor, vorbesc cort, dus solar, adăpost de soare, cort toaletă, țânțar cort, bumbac cort, carp pop-up, plajă umbrelă de soare.

Puncte:

1、Convenabil de Stocare: cortul este de protecție solară, este rapid de a deschide, ușor de utilizat, convenabil pentru a stoca.

2、Impermeabil și rezistent la apa: din 190T poliester taffeta acoperite cu material de argint, cortul este rezistente la ploaie și de soare-dovada, poate preveni deteriorarea ultraviolete.Cu consolidat husa de ploaie pe partea de sus, nu aveți nevoie să vă faceți griji despre ploaie.

3. Anti-tantari Ecrane Fereastră: fereastra ecrane sunt anti-tantari.Cortul are pliabil refuz.Cortina ușii are de depozitare cârligele pentru a stoca cu ușurință cort perdele.Calitatea fermoar în ambele sensuri, are manopera rafinat, mai durabile.

4、Element Dimensiune: cort dublu a mărit dimensiunea de 150*150×190 cm.Este unic, cu două ferestre laterale, usa dubla pentru ventilație.Este rezistentă la vânt, impermeabil si protectie solara.

5、Larga Aplicatie: cort pot fi stocate și transportate, foarte convenabil, poate fi folosit ca toalete în aer liber, duș cort înlocuirea/modificarea camere, camping/pescuit grajduri, foarte potrivit pentru a deschide piețe, plaje, turismul, petreceri, spectacole.

Caietul de sarcini:

Nume: Schimbarea Cort

Dimensiuni(aprox.): 150*150×190 cm/59.05*59.05*74.8 în

Tesatura: 190T poliester taffeta acoperite cu argint

Material de bază: uscare rapida material de bază

Suport: oțel de înaltă rezistență suportului

Lista De Ambalare:

Cort De Schimbare*1

Teren De Unghii*4

Cort Sac*1

Sac De Depozitare*1

Situația foarte potrivit pentru a deschide piețe
Fel înlocuirea vestiare
Numele toalete în aer liber
Tip De Clădire Simpla Deschidere Automata
Buna spectacole
Anti Părțile
Depozitare Convenabilă rapid pentru a deschide
Polul Material Aluminiu
Caracteristică nti-tantari Geam Ecrane
Pentru turism
Fuction Impermeabil, Rezistent La Apa
Tip 1 - 2 Persoane Cort
Stil camping pescuit grajduri
Origine NC(de Origine)
Eviroment plaje
Picătură de transport maritim Suport
Straturi Single

Produse similare