Icsee Audio Mini Camera IP Wifi Bidirecțională Interfon Voce de Securitate Cctv de Supraveghere Viziune de Noapte HD Wireless Micro Camera Casa

88.68lei

-30%

126.69lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: alarma kerui, protecție de securitate aparat de fotografiat, pinhole camera ip mini, camera de secur, camera ascunsa wifii, se adapteze wifi, actualizare windows 10 home, camera icsee, decor acasă, camera ip.

De Ce-Mi

Camera dimensiune: 60mm*60mm*35mm Suport conexiune wireless Suporta Micro SD de înregistrare Built-in microfon Suport pentru două sensuri interfon voce Suport difuzor Suport calculator, telefon Android, iPhone conexiune Suport infraroșu viziune de noapte

Rezoluție:

Suport pentru două sensuri interfon voce De la distanță video în timp real, în timp real de sunet Înregistrare Audio Suporta Micro SD card (nu contine Cardul Micro SD); Suport pentru mobil de supraveghere video(iOS,android) Suport de Detectare a Mișcării și e-Mail de Alertă Built-in microfon Suport de înregistrare Video și de sunet Numele App: Xmeye Sau Numele App: ICSee

Cum de a alege

Standard : Mini Camera wireless, adaptor de Alimentare*1 ,manual de limba engleză*1,Suport*1, Cu 16G: standard + card de memorie 16G Cu 32G: standard + card de memorie 32G Cu 64G: standard + 64G card de memorie

Adaptor De Alimentare

A proteja siguranța dumneavoastră, Instant Mișcări de Alertă

Puteți instala în interior, pentru a proteja familia ta, masina ta, magazin, și poate fi instalat oriunde aveți nevoie de ea.

Mini Aparat De Fotografiat

Mai mici, aspectul Camera dimensiune: 60mm*60mm*35mm

Mai Clară Viziune De Noapte

Vedea totul în detalii cu adevărat HD.Obține mai clară și mai clare imagini/video decât alte camera ip wifi.Cu excepționale, viziune de noapte, puteți vedea în mod clar chiar și în întuneric.De zi sau de noapte, în interior, JIENUO nu se va opri te protejează.De asemenea, puteți verifica dacă copilul dumneavoastră are un vis dulce pe timp de noapte pe telefoanele mobile Condiții de Operare: -45 °C ~ 60 °C, Umiditate de 95% sau mai puțin (fără condens)

Nu se va instala?NU, mai Simplu de instalare, doar 3 pași

1. Conectați adaptorul de alimentare, 2. Instala aplicația, 3. Căutare pentru camera (produsul include ușor de instalare manuală, puteți viziona, de asemenea, instalarea video)

Suport telefon mobil conexiune în timp real, susținem, de asemenea, mai multe metode de conectare, dacă aveți nevoie de

Suport Android conexiune de telefon mobil, suport pentru Iphone conexiune, suport de conectare la computer, browser-ul de sprijin conexiune.

Puteți vedea video live de la distanță de pe telefon sau calculator, și puteți auzi în timp real sunete.

Vă puteți conecta wireless ip camera live video și audio de oriunde din lume prin intermediul aplicației mobile.Suport pentru două sensuri interfon voce

Salvați toate mișcările în card SD

Suport pentru înregistrare video și de sunet prin intermediul unui card Micro SD sau pe computer, puteți de la distanță reda video și de sunet (istorie), prin intermediul aplicației mobile.

Instant Mișcări de Alertă,de detectare a Mișcării și instant push APP

La wirless camera de securitate va trimite instant mișcare alertă pentru a JIENUO app telefon.și de a înregistra în card sd (audio și video) .A lua în mod automat fotografii și trimite e-mailuri,Cu deplină alerte, ne va fi dor de orice improtant evenimente se întâmplă sau s-a întâmplat.

Monitorizarea de la distanță Oricând Și Oriunde

Indiferent unde vă aflați,puteți vizualiza aparatul de Fotografiat în timp real, prin intermediul telefonului(în timp Real video și sunet)

lista de ambalare:

Mini Camera wireless, adaptor de Alimentare*1 ,manual de limba engleză*1,Suport*1, card de memorie (opțional)

Dimensiuni (L x W x D)(mm) 6 cm*6cm*3.5 cm
Instalare Încorporat
TF Card NICI unul
Megapixeli 1MP
Stil Mini Aparat De Fotografiat
Interfață De Rețea Wi-Fi/802.11/b/g
Ieșire Audio 1CH RCA
Conectivitate Wifi
Format De Compresie Video H. 264
De Înaltă Definiție 720P(HD)
Senzor CMOS
Unghi De Vizualizare 75°
Sisteme De Operare Acceptate Windows 2003
Caracteristici Speciale Vandal-proof
De Alimentare(V) DC5V
Alarma De Acțiune E-Mail Foto
Consum De Energie(W) 1
Nume De Brand JIENUO
Certificare NICI unul
Iluminare Minimă(Lux) 0.02
Numărul De Model K2
IR Distanta(m) 15M
Suport De Perete Partea
Sprijinit De Sisteme Mobile ios
culoare negru
Tip Camera IP
Depozitare NICI unul
Tehnologia Infraroșu
Senzor De Brand Sony
Lentila (mm) 3.6 mm
Origine NC(de Origine)

Produse similare