DIY Explozie Cutie de Cadou de Ziua Îndrăgostiților Romantic Album Foto Explozie de Dragoste Cutie Pentru Ziua de nastere Surpriza Cadou 15x15x15cm

36.43lei

-35%

56.05lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: cutie pentru surpriza, explozie dovada comutator, cadou de ziua teen, Deosebita cutie de cadou, glamper lol surpriza, casa papusa provence, set jucarie, zi de naștere surpriză, rochie de domnisoara de onoare fata de nunta, camping masina lol.

Predare video:

Caracteristici:

Album Foto Cutie

Face cu ușurință o explozie creatoare cutie de unul singur.A pus fotografia pe pull-out bar sau instalați-l pe cadru, puteți DIY magic album foto special pentru părinții și prietenii tăi.

Cutie De Explozie

Când deschideți cutia, imaginea esecuri ca floarea se deschide, apoi de memorie curge.Mare surpriză pentru iubitul tau, familia sau prietenii.

Manual DIY

Puteți lipi fotografii de propria ordine, scrie cuvinte de dragoste pe colțul inimii pentru a arăta dragostea ta și de îngrijire cald pentru cei care te iubesc cu ceva diferit!Si DIY kit are stralucire autocolante,hallow hârtie și strălucire stilou etc. pentru mai bine de decor fotografie porp.

Utilizarea Pe Scară Largă

Cadouri perfecte pentru nunta, logodna, aniversare, zi de naștere, botezuri, Valentines Day, Ziua Mamei, Craciun, etc. Se aplică la propunerea de căsătorie, album foto și de călătorie de înregistrare.

Notă: Acest produs este un pachet de materiale, aveți nevoie pentru a DIY turnare tine.Si DIY kit autocolante de culoare sunt trimise la întâmplare.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Cutie De Explozie

Material: blocaj de Hârtie

Culoare: Negru

Cantitate:1 buc

Mare Dimensiune: 44*44 cm/17.3*17.3"(L*W)

Colț De Inimă: 9.5

Greutate neta: 300g/10.6 oz

Pachet:

1*Cutie De Explozie

1*DIY Kit

Ocazie Ziua îndrăgostiților
Numărul De Model Cutie De Explozie
Nume De Brand Houkiper
Material Carton
Numărul de Pc-uri 1 buc
model NICI unul

Produse similare