Autentic Chihlimbar Baltic Rolex Bratara pentru Barbati Femei Viață Parfumat Epocă Naturale, Bijuterii brățară Farmec Etnice, Tribale Bratara

191.82lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: președintele palmer brățară, amber baltic, bărbați ceas rolex, ursul ceas barbati, bijuterii magnet, bratara femei, rolex, amp de chitara tub, Amber, tudor incuietoare.

...................................................

.....................................

Autentic Chihlimbar Baltic Rolex Bratara pentru Barbati Bijuterii Femei Tipul de Produs (Material): Original Picătură de Chihlimbar Suport Material : + Dublu Durabil linia de pescuit este folosit. +Linia de pescuit se intinde pe fiecare încheietura mâinii.Produsul este potrivit pentru toate încheieturile.Model produs : Roleks Chihlimbar Bratara Greutate Produs: 7 - 8 Gr OPEN LUNGIME: 18-19 CM Ambalaj : Într-un Design Durabil Cutie de piatra Chihlimbar fost importate din țări riverane de la Marea Baltică.Apoi trece amber adus în Turcia, care a fost proiectat de către mari maeștri în diverse produse.Este manual.Informații despre amber * Originalul "AMBER", obținut din rășină de pin, de asemenea, cunoscut sub numele de Ambra, este o foarte ușoară și moale substanță.Rășini copac toamna în sol cu bradul pe care le secreta sau sunt transportate în mediul marin de apă de-a lungul timpului.Timp de milioane de ani, rășină rămasă sub straturi care au ajuns la o grosime de sute de metri se transformă în chihlimbar de întărire cu presiunea și temperatura de factori de-a lungul timpului. * Original amber este foarte rară astăzi.Pentru acest motiv, Amber este foarte valoros. * Original Amber este cunoscut ca o piatră de vindecare pentru sănătatea umană. (de exemplu.Ajută copii dentiție.) * Aceste produse, care ia forma lor finală în mâinile stăpânilor noștri, sunt oferite spre vânzare ca cruciulite, bratari si coliere concepute în diverse moduri. * Amber modele se poate schimba culoarea de-a lungul timpului cu utilizarea și, astfel, au un aspect mai frumos.

Amber, care are o foarte mare valoare comercială prin faptul că este una din puținele substanțe, a fost dovedit a fi bună pentru anumite boli senile, sânge-formarea și consolidarea, întărirea memoriei și nervii din cele mai vechi timpuri.

Acesta a fost folosit în medicina face ca acesta a fost văzut pentru a se vindeca de paralizie boli, în special, și a fost pus în unele alimente și băuturi de aristocrați cu amestecul de paste din cauza sale proprietăți afrodisiace.

Amber, cele mai utilizate pe scară largă zonă din care este parfum, a fost folosit în parfum, crema si unguent de producție din cele mai vechi timpuri.

.................................................

Origine TR(Origine)
Stil Clasic
Gen Unisex
Metale De Tip NICI unul
Tip De Element Bratari
Material Piatra Semi-pretioasa
Fine sau de Moda Moda
Bratari Tip Lanț & Legături, Bratari
Forma\model GEOMETRICE

Produse similare