Williampolo Piele Naturala Titularul Cardului De Portofele Pentru Barbati Rfid Negru Piele De Vacă Slim Mini Portofel Mic Sac De Bani Masculin Portmonee

93.97lei

-51%

191.78lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: portofel, bărbați portofel inteligent, bărbați portofel, vest portofel barbati, portofel slim barbati, portofel femei, titularul cardului rfid, tcgad portofel din piele pentru bărbați, Titularul Cardului, portofel williampolo.

Atentie!!!!

Acest portofel este: WILLIAMPOLO Autorizat magazin: ZQW085213 magazin pentru vânzare,

Vă rugăm să verificați cu atenție pentru VÂNZĂTOR NUMELE înainte de a plăti pentru a evita orice pagube materiale.

NOTĂ:

Vom folosi plin de cereale din piele (piele), piele de oaie, PVC, piele sintetica, piele PU pentru a face portofele și cazuri-cheie.Precis măiestrie asigură calitatea sa de top, care îmbunătățește durabilitate, confort și moda perfect!

TRANSPORT - la nivel Mondial: În general vorbind, ne va livra comanda din China de Casteluldinpovesti.ro Standard de Transport maritim sau China Post Aer Înregistrat Mail în 2-6 zile zile lucrătoare.Timpul de livrare pentru cele mai multe țări este de aproximativ 12-30 zile.Unele countriesmay dura mai multe zile.De exemplu, timpul de livrare pentru Brazilia și Argentina poate dura până la 50 de zile lucrătoare.Dacă timpul estimat de livrare este de vină, dar sunt plecat din oras sau din alte motive nu sunteți acasă, pentru a primi pachetul, ne poti contacta pentru a prelungi termenul de livrare.Notificări: 1.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. 2.Vom verificați înainte de ambalare pentru a asigurați-vă că produsul nu are nici o dezertare.De înaltă calitate din lemn cutie de cadou este folosit pentru a alege elementul pentru a evita orice deteriorărilor. 3.Vă rugăm să înțelegeți că culoarea reală și dimensiunea ar putea fi ușor diferite de imagini din diferite monitor.Vă rugăm să permiteți ușoară măsurarea abateri cauzate de măsură diferite metode și instrumente. 4.Cele mai multe produse din piele poate veni cu un pic de miros atunci când prima dată când despachetați pachet.Puteți pune într-un loc cu o bună ventilație și piele miros va dispărea în curând. 5.Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol,vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.Taxa de transport este plătită de către cumpărător.

Compoziția Materialului Piele De Vaca
Stil Casual
Origine NC(de Origine)
Gen BĂRBAȚI
Lățime Produs 9cm
Piele Naturala Tip Piele De Vaca
Material Principal Piele Naturala
Element De Lungime 10.5cm
Decor Aplicatii
Nume De Brand WILLIAMPOLO
Tip De Închidere Nici Cu Fermoar
Interior Titularul Cardului
Portofel Lungime Scurt
Model Tip Solid
Numărul De Model POLO250
culoare Negru /Maro
Înălțime Element 0.8cm
Portofele Mini Portofele
Materiale De Captuseala Piele Naturala
Articol Greutate 0.15kg
Tip De Element portofel

Produse similare