2000 BUC 10x15cm (3.9"x5.9") En-Gros Clar Folie De Aluminiu Deschide Partea De Sus Din Material Plastic De Ambalare Pungă De Bomboane, Cookie-Uri Gustări Pachet Saci

992.37lei

-5%

1 055.71lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: china gustări alimente, Plastic Clar, chineză gustări kit, geanta fermoar, anul chinezesc gustări, alimentare cu fermoar, chineză gustări set, alimente plic, chineză gustări bastoane, fermoar.

Dimensiune: 10*15cm, 3.9"*5.9" rezistent la apa, sigiliu de căldură.Perfect pentru alimente de cafea pe termen lung de stocare Poate folosi de căldură de etanșare etanșare pentru a sigila punga Material: Folie de Aluminiu Culoare: Argintiu / Clar

Dacă aveți nevoie de alte cantitatea sau în vrac , vă rugăm să ne contactați prin intermediul Casteluldinpovesti.ro mesaj.

Dacă ai nevoie de o altă dimensiune, vă Rugăm să faceți clic aici:

Transport:

1. Toate comenzile vor fi livrate în termen de 5 zile lucrătoare ca pe o promisiune.

2. Vă rugăm să asigurați-vă corectă-de A adresa este introdusă înainte de check-out.Odată ce plata este finalizată, este posibil să nu fi capabil de a schimba adresa de livrare.Noi nu suntem responsabili pentru orice neregulă sau imposibilitatea de adrese.

Se întoarce:

1. Am pus cumpărător de satisfacție, la o prioritate de top.Dacă nu ești mulțumit de achizițiile dvs., vom fi fericit pentru a face un schimb sau de restituire elementul preț total mai puțin de Transport maritim și de Manipulare (S&H) taxele în termen de 30 de zile de la achiziții.

2. Pentru orice Schimb, de Restituire sau de Schimb, elementul trebuie să fie în starea inițială, inclusiv cutia, ambalajul si toate accesoriile sau cadouri.

3. Vă rugăm să permită până la 7 zile lucrătoare pentru a se întoarce pentru a fi prelucrate.

4. Transport maritim și de Manipulare (S&H) tarifele nu sunt rambursabile.

Numărul De Model 10x15cm
model NICI unul
Nume De Brand Ferimo
Material Alte
Numărul de Pc-uri 2000pcs
Ocazie Ziua îndrăgostiților

Produse similare