Disc cu Laser Lentilă Punte de Înlocuire PVR-802W Citirea Datelor Capul Laser Pentru Sony PS2 Slim Consola de Reparare Piese de Joc Accesorii

28.49lei

-37%

45.94lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: caz ps2, ps2 slim laser cablu, ps4 cd jocuri, laser pentru playstation 2, laser playstation 2, laser ps2 slim, laser playstation 1, vand ps2 adaptor de rețea, ps2 usb, ps1.

Caracteristici:

1.Capul Laser pentru a muta spre exterior de la centrul de mișcare în regiunea de Masă-de-Continut, găsi locația de pe disc de emițătoare laser, induse de rezistență a accepta să semnalului reflectat de ieșire în date în format electronic.

2.Capul Laser este o parte esențială a de unitatea de CD-uri, și, de asemenea, este cel mai sofisticat parte.Acesta este folosit în principal pentru citirea datelor, astfel încât să ia grijă deosebită când curățați mașina înăuntru.

3.Capul Laser include în principal generator laser (de asemenea, cunoscut sub numele de diodă laser), semi-reflectorizant prism, obiective, lentile, lentile și fotoelectrice diodă.

4.Când capul laser citește datele de pe disc, cu laser, lumina de la generator laser trece prin semi-reflectă prismă și se oprește la obiectivul de lentile; lentile va face cu laser în extrem de mici puncte de pe CD.

5.Pentru că de reflecție materialul de pe disc, lumina se va reflecta înapoi, prin obiectiv, apoi se aprinde pe semi-reflectă prism.

Descrieri:

Din prisma este semi-reflexie, raza de lumina nu poate trece prin el complet, dar a ajuns la foto-diodă prin obiectiv.

Din cauza discului suprafața este inegală punct pentru a înregistra date, astfel încât lumina reflectată va fi în direcții diferite;

oamenii definesc direcție diferită de semnal "0" sau "1", diode emițătoare de lumină primește date de "0", "1", și în cele din urmă le rezolve cât datele de care avem nevoie.

Caietul de sarcini:

Model: PVR-802W

Excitație Modul: Electric de excitație

Modul De Funcționare: Continuu

Interval de lungimi de undă: lumină Vizibilă

Lungime: 4,8 cm/1.88 în

Greutate: 20g(aprox.)

Lista de pachete:

1 x Laser de Cap

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Datorită personale diferite tehnici de măsurare, acolo ar putea fi o eroare de 1-3cm de fizică.Vă mulțumesc!

Nume De Brand ONLENY
Numărul De Model --
Origine NC(de Origine)
Compatibil Marca/Model Sony
SONY Model playstation3

Produse similare