Retro inel lanț de moda smiley degetul arătător în formă de inimă, dragoste inima inima piersic engleză scrisoare rotund card cruce de lichidare

10.88lei

-42%

18.77lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: scrisoare inițială inel, cruce și inima inel, față zâmbitoare, degetul inima coreeană, inel fata de luna, baterie aa maneca, rezumat fata ring, deschide trupa, căldură pad pentru dureri de spate, de vânzare la cald stil.

goodluck rotund marca smiley inel

De cupru si nichel placate cu argint material, goodluck rotund marca smiley inel, uri se răcească și elegant, inel reglabil dimensiuni, confortabil de purtat.

elegant, simplu lanț retro inel

De cupru si nichel placate cu argint material, la modă și elegant simplu lanț retro, inel, uri se răcească și la modă, dimensiunea inelului este reglabil, și este confortabil de purtat.

Vintage cross wrap ring

Argint placat cu aliaj de cupru-nichel, retro cross-rana inel, uri se răcească și la modă, inel reglabil dimensiuni, confortabil de purtat.

Inima în formă de piersică de iubire inima inel

De cupru si nichel placate cu argint material, în formă de inimă, dragoste piersic inima inel, simplu și elegant ins personalitate, inel reglabil dimensiuni, confortabil de purtat.

Smiley degetul arătător ring

De cupru si nichel placate cu argint material, smiley degetul arătător ring, simplu și elegant ins personalitate, inel reglabil dimensiuni, confortabil de purtat.

Lanț dublu inel

Argint placat cu aliaj de cupru-nichel, dublu-strat lanț inel, simplu și la modă ins personalitate, inel reglabil dimensiuni, confortabil de purtat.

Compatibilitate Toate Compatibile
Forma\model Neregulate
Material Metal
Numărul De Model jz35789
Ocazie Petrecere
Nume De Brand ECHSUN
Setarea Tip NICI unul
Metale De Tip Cupru
Fine sau de Moda Moda
Inele Tip Verighete
Gen Unisex
Stil vintage
Lățimea Suprafeței De 16mm
Tip De Element Inele
Origine NC(de Origine)

Produse similare