Telefon Mobil 5.5" Ecran Tactil De Sticlă Pentru Poptel P9000 Max Touch Screen Digitizer Panoul Frontal De Lentile De Sticlă Senzor De Reparare

28.11lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: doogee ip68, outboard yamaha, A39, meiigoo s8, 68 ip, motor outboard yamaha, k10000, blackview un max 1, blackview max1, motor outboard yamaha.

Telefon mobil 5.5" Ecran Tactil de Sticlă Pentru Poptel P9000 Max Touch Screen Digitizer Panoul Frontal de Lentile de Sticlă Senzor de Reparare Descriere: *design Compact și ușor. *Materiale de calitate, premium măiestrie. *Calitate:Original, 100% de testare și verificare înainte de a trimite. *Ideal pentru repararea sau înlocuirea rupt, zgâriat pentru Poptel P9000 Max Tactil de sticlă. *Protejați-vă investiție valoroasă de zgâriat și daune.Despre Culoare:vom lua fotografii de utilizare aparat de fotografiat Digital,unele de culoare de cazuri va fi o diferență datorită tehnice limitate,sper că puteți înțelege.Pachetul Inclus: * Pentru Poptel P9000 Max Touch Sticlă * Pentru Poptel P9000 Max Instrumente (Dacă selectați cu instrumente) * Gratuit Adeziv + Servetele Produs de afișare diagramă:

Numărul De Model Pentru Poptel P9000 MAX
Nume De Brand OLPAY
Dimensiune ecran
Test
Locul de Origine
Ecran ≥5"
Calitate
Culoare
Timp de livrare
cadou

Produse similare