60W Stilou de Lipit ciocan de Lipit Tool Kit Bijuterii Chitara Ceas de Dispozitiv Mobil Circuit Electronic Repararea Fier Electric Pen #40

39.54lei

-28%

54.94lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: sunet de chitara, gol chitara, uita-instrumentul de reparare kit profesional de ulei, fier de lipit staniu, txhang electronice kit, fier de lipire kit, uita-instrumentul de reparare kit lige, fier de lipire, ceas chitara, argos electronice kit.

Puncte:

1、Largă Aplicare: fier de lipit este cel mai bun repararea perfect pentru toate tipurile de electronice și chip placi, sudare, bijuterii, chitare, ceasuri, cabluri, dispozitive mobile, hardware, electronice, TV condensatori sau accesorii.

2、buclă Închisă de Monitorizare a Temperaturii: Prin utilizarea în buclă închisă de monitorizare a temperaturii, vârful de lipit păstrează temperatura constantă și seturi pentru selectorul de temperatură pentru a asigura coerența de lipit la toate ori.Cu ajutorul nostru anti-static conduce pentru a se asigura nici static daune atunci când vă conectați la punctul de masă al aparatului sunt de service.

3、Temperatura de Control: puteți seta cu ușurință și de a controla temperatura de vârful de lipit.Integrat de statie de lipit măsoară temperatura elementului de încălzire și apoi se transformă în energie după cum este necesar pentru a controla scadere a temperaturii și a vă oferi cel mai bun vârf de lipit de temperatură (temperatura abatere de ± 2%), păstrarea sfat temperatură constantă.

4、Încălzire Rapidă: sursa De alimentare foloseste 60W încălzire ceramic de bază, și de fier de lipit poate fi încălzită rapid (aproximativ 2 minute).Constant gama de temperatura: 200 ° C-450 ° C / 392 ° F-842 ° F. puteți regla intensitatea de ardere prin atingerea de apelare.

5、Ușor de Utilizat: nu Există nici o sudura stație este necesar, doar plug and play, și este ușor de utilizat instrument de lipit.

Caietul de sarcini:

Putere: 60W

Interval de temperatură: 200° C-450° C / 392 ° F-842 ° F

Lungime ciocan de lipit: 7.87 în

Lungime cablu: 55 în

Lista De Ambalare:

1 * Stilou De Lipit

1 * Vârf De Lipit

Notă:

1. Vă rugăm să fiți foarte atenți pentru a evita junghi sau alte doare atunci când se utilizează instrumente

rănit.

2. Fierul de călcat se încălzește rapid, astfel încât vă rugăm să alegeți temperatură adecvată.Mult timp de lucru cu

temperaturile ridicate pot scurta durata de viață.

Tip 1 Test creion
Tip 2 stilou electric
Nume De Brand VAHIGCY
Origine NC(de Origine)

Produse similare