Gaming Mouse Pad Mare Mouse Pad Mare Gamer Mouse-ul Mat Pentru Calculator PC Mousepad XXL Covor de Suprafață Mause Pad Tastatură Birou Mat

11.77lei

-40%

19.62lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: birou pad, negru mousepad, joc mouse-pad, mouse pad, mini pc-ul ferestrei 10, tastatura mecanismele, birou mat, covor, extra mouse de gaming, decor gamer.

Gaming Mouse Pad Mare Mouse Pad Mare Gamer Mouse-ul Mat Pentru Calculator PC Mousepad XXL Covor de Suprafață Mause Pad Tastatură Birou Mat

Durabile De Design De Producție:

Durabil marginile cusute și de înaltă densitate, textura premium care au fost prelucrate într-o 230°F temperatură ridicată și înaltă presiune în cameră pentru a asigura utilizarea pe termen lung fără deformare și de degumare.

Ultra-netedă Acoperi:

aming mouse pad adoptă de înaltă calitate pânză pe acoperi pentru o alunecare lină.Acesta a fost optimizat în mișcare rapidă, menținând în același timp o precizie excelentă și de control.Acesta este compatibil cu mecanice și optice șoareci.

Strat Impermeabil:

Mod eficient de a preveni deteriorarea de la varsat băuturi sau alte accidente.Când stropi de lichide pe suprafața de acoperire, se va forma în picături de apă și glisați în jos.Trebuie doar să ștergeți-l cu o bucată de cârpă umedă, și treaba.

Non-alunecare de Cauciuc de Bază:

Moale și dens, non-skid natura bază de cauciuc păstrează pad ferm în loc.Acesta oferă o funcționare stabilă a mouse-ului.Doar cufunda în munca ta sau jocuri fără a se preocupa de enervant mouse pad mișcare.

Stil Protecția Împotriva Radiațiilor
Numărul De Model XXL Mari mouse pad
Caracteristică 1 pad de mouse,mousepad,mause pad,mausepad
Pachet Da
Facilitate4 computerul mausepad,calculator mause pad
Nume De Brand iahead
Feature3 gaming mouse pad gaming mousepad
Origine NC(de Origine)
Suport Dropshiping
Produse De Stare Stoc
Feature5 birou mat,suprafață pentru mouse-ul,,xxl mouse pad
Feature2 computerul mousepad,mouse de calculator pad,
Feature6 mausepad gamer,mouse-ul mat,mat mause
Material Cauciuc

Produse similare