40pcs 3.175 mm Albastru Acoperite Esențiale CNC Router Biți End Mill-Cutter Mini PCB Carbură de Router Biți Kit Set De Unelte de Frezat Noi

46.54lei

-39%

77.55lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: unelte de frezat metale, cam bowl, cnc router, duet 2, cnc cutter diy, fraise helicoidale, cnc, eva cnc biți, gravor unelte cnc, cutter mill.

Transport gratuit 40pcs 3.175 Diametrul frezei CNC Cutter Mini PCB Carbură de Router Biți Kit Set de 0,8-3.175 mm Pentru Unelte de Frezat

Esențiale CNC Router Biți include 4 cutii de 40 CNC router de biți, care va satisface diferite CNC are nevoie.

Este foarte bun pentru acrilice, materiale plastice, fibra de carbon, pal, MDF, PCB, suprafață solidă, lemn și aluminiu.

Lista de ambalare: 10buc Nano Blue Coat CNC Gravura Biți | 20 Grad 10buc Nano Blue Coat CNC Router Biți | 0.8-3.1 mm Set 10buc Nano Blue Coat 2 Flaut Nas Plat CNC Router Biți 10buc Nano Blue Coat 2 Flaut Minge Nas CNC Router Biți

Caracteristici: 1.Tăiere bit este fabricat din material de înaltă calitate. 2.Lama ascuțită asigură reduceri precise. 3.De înaltă performanță bit este potrivit pentru toate tipurile de sarcini și garantează o durată lungă de viață. 4. Albastru tehnologie de acoperire se extinde foarte mult durata de viață de instrumente de tăiere.

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 1-2 mm/0.04-0.08 inch eroare din cauza

la măsurarea manuală.

2. Elementul culoare afișate pot fi ușor diferite

pe monitorul computerului de monitoare nu sunt

calibrat fel.Vă rugăm să înțelegeți, vă mulțumesc.

Dacă doriți să achiziționați OBIECTE din China, da-mi te rog lista de produse, permiteți-mi să vă dau un citat.

Compania noastra este axat pe furnizarea de CNC /PRINTER 3D piese și accesorii.Avem propriile noastre masini cnc de prelucrare, și să coopereze cu alte fabrici, acest lucru va ajuta la controlul costurilor și asigurarea calității.

Prietene, Noi chiar sper să-ți fie , face China sourcing munca mai convenabil și eficient!

- Vom accepta Escrow, Card de Credit,T/T,Western Union,WebMoney, Qiwi wallet și Brazilia Boleto.

-Vom trimite bunurile în termen de 1-5 zile lucrătoare de la primirea de plată.

- Comenzile vor fi anulate dacă plata nu este primită în termen de 10 zile de la cumpărare.

- Dacă primiți un element greșit sau defect vă rugăm să ne e-mail în termen de 7 zile de la data la care ați primit produsul.

- Mai târziu de 7 zile elementul nu poate fi acceptat pentru a reveni.

- Daca comanda este defect,va vom trimite piese de schimb pentru tine după ce a primit dovada de defecte fotografii de elementele pe care le-a primit, și nici o taxă suplimentară.Transport maritim și de manipulare nu sunt rambursabile.Toate retururile trebuie să includă toate elementele originale nedeteriorate, în re-stare vandabile,toate ambalajele, inclusiv manuale, garantie forme,etc.

- Vă rugăm să asigurați-vă că adresa ta este corectă.Dacă adresa este incorectă, parcela eșua pentru livrare și este trimis înapoi la vânzător ,cumpărătorul ar trebui să plătească pentru primul și întorcându-se taxele de transport maritim.

- Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 20 de zile lucrătoare.(Brazilia și Rusia ar avea de 20-60 de zile,din cauza obiceiurile locale.

- Dacă se întâmplă să fie orice taxe, impozite și alte taxe percepute de firma de curierat si tara respective, cumpărătorii au obligația de a plăti.(Cumpărătorul din Brazilia ar trebui să furnizeze numărul de TVA, atunci când comanda.)

-Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru,vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv și Cinci Stele Detaliu Vânzător de Rating.Dvs. de acord este cel mai încurajeze pentru noi!!

-Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați, vom servicii pentru satisfactia ta!!

Multumesc!!!!!

Numărul De Model V Forma Gravură Pic
Origine China
Tip End Mill
Cerere tăiere,gravare,frezare,sculptură
Gradul R0.3
Materiale Adecvate Lemn, lemn masiv, acril, MDF, PVC, dublu-culoare bord, plastic, etc
Material Carbură De Tungsten
Nume De Brand TwoWin
Diametru 3.175
Diametrul Tijei 3.175 mm
Cantitatea 40 buc/set

Produse similare