4-8 inch Mini Cheie Reglabilă Nut Spanner Cheie Universală Scurt mâner Anti-alunecare forței de Muncă-a salvat Cheie dinamometrică Unelte de Mână

22.52lei

-46%

42.48lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: lanterna cheie, instrument de mână, cheie, mo cheie, hazet cheie dinamometrică, universual cheie dinamometrică, dinamometric cheie 2 25, maimuță cheie, parte cheie, service scule de mână.

4"-8" Mini Cheie Reglabilă Nut Spanner Cheie Universală Scurt mâner Anti-alunecare forței de Muncă-a salvat Cheie dinamometrică Unelte de Mână Nume : Mini Cheie Reglabilă Material: Crom vanadiu din oțel Dimensiune: 4"/5"/6"/8" Culoare: Albastru+ Argintiu Ambalaj:1 buc Cheie Reglabilă Caracteristici 1.Reglabil calibru pentru utilizarea pe scară mai largă. 2.De înaltă calitate din aliaj de oțel, de precizie de prelucrare. 3.Mini dimensiune, ușor de a efectua.Suprafața de nichel-crom tratament, frumoase și rezistente la coroziune.Ansamblu de înaltă calitate din aliaj de oțel este făcută pentru a face față cu ușurință cu spații înguste.Deschidere mare a gurii, o gamă mai largă de utilizare.Laser scară indică faptul că dimensiunea de deschidere este mult mai intuitiv.Mânerul este din plastic, iar manerul este confortabil și confortabil.

Dimensiune 4/5/6/8 inch
Caracteristici non-alunecare
Tip Cheie Reglabilă
Pachet 1 buc Cheie Reglabilă
Nume De Brand Cunosc Yoofun
Numărul De Model CZ019-CZ022
Material Crom-vanadiu din Oțel
Origine NC(de Origine)
culoare Albastru+ Argintiu
Numele Mini Cheie Reglabilă

Produse similare