1buc Vid Sealer Saci de Etanșare cu Vid Role de Film pentru Alimente Vid Sac de Depozitare Bucătărie Alimente Etanșare Saver Proaspete Timp Păstrarea Roll

34.21lei

-39%

56.09lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: căldură de etanșare, sac vacuum, nasul copilului fraier, sac de etanșare, mini aspirator fără fir, o folie alimentara de etanșare, cupa sigiliu, Vid sac de ambalare, r pungi de vacuum, sac de plastic de etanșare.

Caietul de sarcini:

Nume: 33Ft x 12/15/20/25/30cm Rola aparat de Vacuum Pungi Reutilizabile Alimentare Sac de Depozitare

Culoare: Transparent

Material: PA+PE

Dimensiune:

12×1000cm / 4.7"×33Ft

15×1000cm / 5.9"x 33Ft

20×1000cm / 7.9"x 33Ft

25×1000cm / 9.8"×33Ft

30×1000cm / 11.8"×33Ft

Caracteristică:

- Ține-Fodd Proaspete: Să-ți păstrezi sigilate alimentelor proaspete de pana la 5 ori mai mult decât obișnuită metodă de stocare.

- De înaltă calitate Material: Non-toxic și nu conține nici dăunătoare sau substanțe alergene.În condiții de siguranță pe termen lung alimente salva.

- Pentru Uz Casnic: de a Proteja produsele alimentare împotriva congelator, perfect pentru congelare sau depozitarea resturilor, a vă ajuta să economisi bani și de a nu risipi mâncarea.

- Pentru Uz Comercial: Potrivit pentru toate sealer vid mașini.Pentru depozitarea alimentelor sau colecții, documente de valoare, argint si electronice.În condiții de siguranță de la praf, mucegai si insecte.Prelungi durata de viață a produsului.

Pachetul inclus:

1 Rola x Sealer Vid Sac

Notificare:

1. Vă rugăm să permiteți-1-5mm eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2. Culorile pot fi diferite ca diferența de afișare, vă rugăm să înțelegeți.

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Cu Vid Sac No
Nume De Brand becornce
Sursa De Alimentare Alte
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Vid Alimente Sigilare Pungi
Certificare Alte
Tip Alte

Produse similare