Desktop PC-ul rezistent la apa praf Tastatura Capacul Protector Piele Pentru CORSAIR K70 mk.2 SE MK2 RGB / K68 Mecanice de Jocuri de noroc

38.35lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: corsair, izh, flexibile tastatura pentru tableta, acoperi tastatura pc-ului, corsair k70, tastatură de calculator protector, tastatura rezistent la apa, corsair keycap, corsair k95, sao laptop skin-uri.

Un fel de Memento: vă Rugăm să verificați aceste 2 puncte, pentru a evita cumpărarea în mod eronat =>

1, NU a verifica modelul tau de laptop (în interiorul bateriei slot sau cutie pachet).Se potrivește doar aceste modele =>

Pentru CORSAIR K70 RGB LUX

Pentru CORSAIR K70 mk.2

Pentru CORSAIR K70 SE

Pentru CORSAIR K68

Dacă nu este listată aici, vă rugăm să ne contactați pentru a corecta listarea#

2, NU a verifica dvs. de tasta "enter" pentru a asigurați-vă că este un dreptunghi, ca în fotografie.Dacă tasta "enter" se pare ca "7", pielea noastra nu se potrivesc.

Capac tastatură caracteristici :

- - Perfect modelat pentru fiecare cheie, din silicon de înaltă calitate, reduce zgomotul de dactilografiere

- Non-toxic, Non-adeziv, Static

-- Rezistent la apa si praf, pentru a proteja tastatura împotriva scurgeri de zi cu zi (cafea/bere/lapte), praf (firimituri/pulbere), animale de companie face pipi sau alte incidente.

- Flexibil, lavabil,ușor de a stabili și elimina 100% Realizate din non-toxic și în condiții de siguranță material de silicon Cald Sfaturi Numai keyboard cover, nu keyboa atunci Când face comanda , trebuie verificați dacă tastatura este același ca lista noastră imagine.

Produse De Stare Stoc
Material Silicon
Nume De Brand Powforward
Origine NC(de Origine)
Certificare ce
Pachet No
Funcția praf
Grosime Ultrathin
Dimensiunea Aplicare Tastatura Laptop

Produse similare