180W 220V 7-Viteza de Aluat Mixer de Mână Alimente-Blender Multifunctional Portabil Procesor de Alimente Electrice Automate Mixer de Bucatarie Instrument

78.23lei

-23%

101.60lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: electr mixer, bucátárie de stocare, corpul mixer, mixer kenwood, folie automată mașină de ștanțare, rabla pentru tort, carnea se amesteca, mixer stand, vid bagheta, blender de sticlă.

Notă:

1. Fișa de produs este un European plug.Vânzătorul va trimite gratuit un adaptor potrivit soclu standard, selectate de către cumpărător.

2. Vânzătorul va verifica cu atenție pachetul înainte de expediere.Dacă pachetul primit este deteriorat în orice fel, vă rugăm să contactați vânzătorul înainte de scăderea scorul.Vânzătorul vă va oferi o soluție satisfăcătoare.

Pachetul Inclus:

1X mixer electric

2X ou-paletele

2X făină paletele

Descriere:

Confortul, competențele și creativitatea sunt usor de amestecat cu acest mixer.Degetul mare-sfat viteza de selecție și one-touch Explozie de Energie-funcție oferă tam-tam-gratuit amestecare de control în timp ce lăsând cealaltă mână liberă pentru a adăuga ingrediente în timp ce se amestecă.Confortabile, cu design ergonomic, prindere usureaza stresul pe mâna ta.Include crom palete și cârlige pentru aluat pentru a oferi dreptul de instrumente pentru a se amesteca cu precizie și finețe pentru rezultate perfecte.

Caracteristici:

180 watt motor și 7 setări de viteză

Design Ergonomic contur-grip pentru usurinta si confort

Explozie de Energie-funcție oferă un plus de amestecare-puterea de a lucra prin batters și pentru a asigura o amestecare la orice viteza

One-touch bătător de scoatere a face curat rapid și ușor

Include full-size chrome palete și cârlige pentru aluat

Caietul de sarcini:

Puteri: 180W

Funcția: se Bat ouale, untul

Adresa: Handheld

Poziția de viteze: 7 trepte

Tensiune de alimentare: 220V

Culoare: Alb

Greutate: 578g

Dimensiune: 12.5x7x8cm

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți un mod de transport maritim și să plătească pentru comanda, inclusiv costul de transport maritim.Vom trimite articolele cât mai curând posibil.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta timp veti primi coletul.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj feed-uri, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Certificare CE
Origine NC(de Origine)
Structura Mână A Avut Loc
Numărul de Setări de Viteză 7 Viteza De Aluat Mixer De Mână
Accesorii Sârmă De Bici
Dimensiuni (L x W x H (Cm) 12.5x8x7cm
Nume De Brand HAOYUNMA
Locuințe Plastic
Numărul De Model Electric Bătător De Ouă
Putere (W) 500w
Tensiune (V) 220V
Caracteristică Alte

Produse similare