Smart Sport Bratara Bratara Tensiunii Arteriale Rata de Inima relogio Monitor Pedometru Ceas Inteligent Femei barbati copii Tracker de Fitness

38.01lei

-90%

422.28lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: smartwatch, ceas xiaomi, rata de inima pulsometer, acasă inteligent, brățară inteligent, ceas inteligent, LIGE, baby monitor monitoare, lige ceas inteligent, lige ceas.

descriere: - 100% noua etichetă și de înaltă calitate; mod de Operare: tactil Putere pe: apăsați lung tasta funcțională - IP67 rezistent la apa - tensiune de Încărcare de 5V Curent de 1A-2.1 UN timp de Încărcare 2 ore- - Despre așteptare timp de 7-15 zile - Toate-ziua în activitatea de urmărire: pași, caloriile arse, distanța parcursă, și rata de inima. - Automat de monitorizare de Somn: somn timp si calitatea somnului. - Smart memento:memento apel, mesagerie împinge, memento sedentar. - Mai multe caracteristici: telefon de căutare, camera de la distanță trage, nu te mai uita. - Monitorizare a ritmului cardiac continuu: Continuu, automat de urmărire a frecvenței cardiace dreapta pe încheietura mâinii pe secundă. - 0.96" TFT culoare ecran tactil: ecran HD, ușor pentru a citi toate datele de fitness. - Personalizabil ceas se confruntă cu - Bluetooth 4.0, compatibil cu Android 4.4 și mai sus de sistem, ios 8.0 și mai sus de sistem. - Bratara împinge limba de sprijin: engleză și Chineză - APP suport pentru limbi: Spania, franceză, portugheză, olandeză, germană, rusă, engleză, Chineză Pachetul Inclus: Gazdă, bratara, catarama, manuale, cutie de ambalare--Înainte de a utiliza, scana codul QR de pe manual pentru a descărca aplicația și conectați-l la ceas cu APP.

Ecran Tactil Da
Compatibilitate Toate Compatibile
Tip Ecran OLED
Nume De Brand LIGE
Carcasa Din Material ALIAJ
Model BW0045
Banda Detasabila Da
Limba engleză
Funcția Memento apel
Stil Sport
Stil Ecran Dreptunghi/Pătrat în formă de
Material De Trupa SILICIU
Cerere Grupă De Vârstă Adult
Grad Impermeabil Viața rezistent la apa

Produse similare