Rimdoc 3/4/5/6M Gonflabile Airtrack Gimnastica Saltea sală de Gimnastică Mat Airtrack Etaj Yoga jocurile Olimpice se Rostogolea Saltea lupte pentru Copil Cadou

736.48lei

-29%

1 052.09lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: 5m gonflabile air track, profesionale saltea de gimnastică, scaun de podea, gimnasta mat, mare yoga mat, airtrack gimnastica bloc, piesa de aer, gonflabile masina saltea creta, saltea yoga, gimnastica piesa de aer.

Caracteristici ale gonflabile se rostogolea mat: A. Se face ideal gonflabile de formare covoare pentru copii în grădiniță, școală primară și facilități sportive, fie în interior sau în aer liber.B.Lumină și ușor de transportat de la sala de sport la sala de sport.Gonflabile se rostogolea mat este atât de ușor și compact, care se potrivește cu ușurință pe bancheta din spate a mașinii.C.Umflarea și dezumflarea durează doar câteva minute.D.În comparație cu tradiționale de formare și de arte marțiale rogojini, mai mari săli de sport, echipamente de fitness, etc., sare poate fi repetată de mai multe ori și suprasolicitarea este mai puțin probabil.E.Recomandat pentru: gimnastică și acrobație, preșcolar gimnastica, majorete, parkour, arte martiale, senior de fitness, exercitii fizice, etc. Gonflabile saltea caietul de sarcini: Lungime: 3 / 4 / 5 / 6 m.Lățime: 1 m.Înălțime: 0.1 -0.15 m.Culori: Roz, Gri, Albastru Cutie continut: 1 x rostogolea saltea pentru gimnastica. 1 x pompă electrică.Vă rugăm să rețineți: 1. Păstrați mat departe de foc și de obiecte ascuțite în timpul utilizării. 2. Asigurați-vă că gonflabile saltea este depozitat într-un loc uscat inaccesibil pentru rozătoare și insecte. 3. Vă rugăm să permită pentru un 1 - 3 cm marja de eroare din cauza manuală de măsurare.

model airtrack
Numărul De Model airtrack
Brand Rimdoc
Activitate Crossfit, Fitness, Sală De Gimnastică Și De Formare
Caracteristici Rezistent la apa; Rezistent; 2 Supape; Velcro în jurul valorii de toate dimensiunile
Modificat Postul Da
Material 1.22 mm PVC
Costum pentru Cadou de crăciun,de Vacanță,Ziua de nastere,Orice ocazii speciale,etc.
Tip Piesa De Aer Podea Gimnastică La Domiciliu Se Rostogolea Mat
Prop Alegere Gimnastica Mat
Numele Departamentului Copil
Origine NC(de Origine)

Produse similare