2 Buc Motocicleta de Cotitură Semnale de Lumină LED-uri de Fum Triunghi Flush Mount Impermeabil Lumini Intermitente de Semnalizare 12V Ușor de Instalare

29.13lei

-50%

58.27lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: a condus motocicleta semnal, slim motociclete flasher, lumini de conducere a motocicletelor, semnalizare led motocicleta, motocicleta piaggio led-uri de semnalizare, motociclete flasher, cat transforma, ochelari de motociclete, coada de lumină forte, simplu coada de lumină.

2 Buc Motocicleta de Cotitură Semnale de Lumină LED-uri de Fum Triunghi Flush Mount Impermeabil Lumini Intermitente de Semnalizare 12V Ușor de Instalare

Caietul de sarcini:

1.Material: ABS+LED

2.Shell Culori: culoare Afumat

3.Culoare: Chihlimbar,Clar

4.Tensiune de alimentare: 12V DC

5.Cantitate: 1 Pereche(Stânga și Dreapta)

6.Dimensiuni: Ca imagine arată

Descriere:

1.Ușor de instalat, design unic,nici o modificare necesară

2.De lungă durată, consum redus de energie, economisirea de energie.

3.Cel mai bun locatia perfecta pentru motocicleta ta de semnalizare.

4.Face motocicleta ochi-prinderea în stradă

5.2-fire de conexiune, poate fi folosit ca turn de semnal

Montarea:

Universal pentru cele mai multe motociclete

Pachetul Inclus:

1 Pereche De Semnalizare Lumini

Notă:

1.Dacă Aveți Orice Întrebări Înainte Sau După Cumpărare,Vă Rugăm Să Ne Trimiteți Un E-Mail În Primul Rând,Vom Ajunge Înapoi La Tine În Termen De O Zi Lucrătoare, Vă Rugăm Să Fie Răbdare.

2.Când Plasați O Comandă, Pentru A Alege Metoda De Livrare Si Plata Comenzii, Inclusiv De Transport Maritim.După Ce Plata Este Finalizată, Va Vom Trimite Produsul În Termen De 3-7 Zile.

3.Datorită Diferite De Vămuire Ori În Diferite Țări,Nu Putem Garanta Timpul De Livrare De La Toate Transporturile Internaționale.

4.Dacă Nu Ați Primit Expedierea În Termen De 30 De Zile De La Plată,Vă Rugăm Să Ne Contactați.Vom Urmari Expedierea Și De A Lua Înapoi La Tine.

5.Dacă Sunteți Mulțumit Cu Noastre De Produs Și Service,Un Serviciu De 5 Stele Feedback-Ul Pozitiv Va Fi Mult Mai Apreciat.

Origine NC(de Origine)
Tip De Element Lumina De Semnalizare
Nume De Brand JIUWAN

Produse similare