PREISEI 15pieces/lot Înlocuiri Flip-Telecomanda Cheie Auto cu Capul Fob Pentru Volkswagen Golf Bora Polo VW Auto Accesorii Cheie

119.01lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: bug eye, construi amuzant, articolul a fost adăugat peruca, elsa tatuaj, chilot rip, vopsea auto hârtie, elsa unghii, minge de plastic mici, Pește Net Chilot, whippet.

Descriere Produs

Stare: 100% De Brand Nou Culoare: Negru Butoane:Nu Capul Cheii: Da Autocolant : Da Transponder Chip: Nu Electronice/Baterii: Nu Greutate: 29.9 g

Caracteristici

1.Cel mai bun înlocuitor pentru o cheie cu butoanele sunt deteriorate sau uzate caz-cheie. 2. Caz-cheie și netăiat cheie lama numai.Nu electronice interne. 3.Ia lama taie de lăcătuș locale/dealer-ul cu dvs. inițială. 4.Ia electronică internă(includ sistem de imobilizare/transponder) de la telecomanda originală și puneți-le la cheia noastră de coajă,apoi sunteți gata!

Note Importante

1.Acest articol nu este o telecomandă,este doar o cheie de la distanță shell caz de înlocuire. 2.NU există nici interior (de la distanță/electronice/transponder)unitate de interior. 3.Imaginea este de produsul real.Te rog compara cheie shell, asigurați-vă că elementul este la fel ca produsul nostru înainte de a cumpăra.

Imagini De Produs

Nume De Brand PREISEI
Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea NC, GUA
Tip De Material Nilon/Alamă
Livrare Rapid
Picătură de transport maritim Dropshipping
Caracteristică Cheie Auto Înlocuiri
Altă Parte Numărul Cheie Auto Cu Lama
Utilizare Pentru Cheie Cap Înlocui
Personalizare Da
Schimb Numărul Parte pr-c09
R/C Funcție fără
Numarul Parte cheie de la distanță masina

Produse similare