"Casă în sat" pictura pe numere pe carton 30*40. Albă Ca Zăpada. 3091-CS

37.15lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: consiliul pentru magnet, negru staționare, copiii hârtie, tabla magnet, tabla de pe perete, cerneală neagră pentru g pen, pictura murala stencil, copilul de hârtie, mandala jucărie, retro iarna.

CAIETUL de sarcini

Pictura pe carton de numere "casă în sat"

Vom introduce o linie nouă de produse pentru creativitate TM Zăpadă Alb-pictura de numere pe carton.Toate seturile sunt autorul este proiectat de imagini de artiști moderni cooperarea cu compania noastră.Un set de tablouri de numere este echipat cu vopsele acrilice pe baza de apa, care nu au miros si sunt ecologice.Ca bază folosit carton gros 29,5*39,5 cm, 2mm grosime, pe care este diagrama de imagine cu numere.

Caracteristici Distinctive ale pictură de numere pe carton sunt mai mici de preț, procesul de desen este un pic mai usor, pensula alunecă mai ușor și vopsele acrilice perfect se află pe carton.

Marea noastră poveste gama va trebui să gust, atât pentru copii cât și adulți.De asemenea, puteți alege nivelul de complexitate de colorat.

Setul este ambalat într-un plic realizat din carton dens, pe partea din spate a pachetului este un blister cu vopsele.Protecție suplimentară pentru kit-ul este oferit de lavsan film.

Conținutul Pachetului:

Cutie de carton cu model contur

Foaie de referință cu contur model

Acril vopsele pe baza de apa

Кисти-4.

Caracteristici:

Artist-Mihail Brovkin

Tip de vopsele-acrilic cu uscare rapida

Dimensiune-30*40 cm.

Serie-case

Cantitatea цветов-36

Marca comercială-Alba ca Zapada

Țara de producție-China

ASPECTUL COD

Numărul De Model 3091-CS
Nume De Brand Белоснежка
Intervalul De Vârstă > 6 ani
Gen Unisex
Origine NC(de Origine)
Clasificarea Tabla De Desen
Material Pânză
Tip Alte

Produse similare