Scuter Electric Ghidon Fata Impermeabil Sac De Echilibru Mașină De Mare Capacitate Front Agățat Sac De Depozitare Pentru Xiaomi Mijia M360 Pro

47.13lei

-15%

56.09lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: mi xiomi, echilibrul picooc, agățat geanta organizator de călătorie, portabil echilibrul biciclete, xiami scuter sac, xiaomi redmi nota 10x 5g, 12 viteza groupset, m365 pompa, pentru gopro hero, gaz scutere electrice.

Puncte:

1、rezistent la apă și Durabil: design modern, rezistent la apa, rezistent, durabil, de absorbție a șocurilor și de compresiune.Capacitate mare de spațiu, potrivit pentru toate scutere și biciclete.

2、Robust și rezistent la Uzură: Robust, rezistent la uzura, rezistent la presiune, absorbție de șoc, umiditate-dovada, stratul exterior si fermoar sunt realizate de ploaie-dovada de material, nu se tem de ploaie și zăpadă.

3、Mare Capacitate: capacitate Mare, built-in compartimente, pentru a evita dezordinea, convenabil loc necesitatile de zi cu zi (scuter încărcătoare, telefoane mobile, căști, băncile de putere, ochelari, aparate foto, de siguranță, lumini, kituri de reparații și alte truse de prim-ajutor și alte provizii.

4、Convenabil pentru a Stoca Elemente: spatiu Mare, convenabil pentru a stoca elemente și ușor de a pune și de a lua elemente.

5、Largă de Aplicare: cu eliberare Rapidă, ușor de folosit, reglabil, nu blocul de lumini, potrivit pentru diverse modele de scutere, echilibrul biciclete, biciclete pliabile, pliere biciclete electrice, etc.

1.Rezistent la apă și Durabil: design modern, rezistent la apa, rezistent, durabil, de absorbție a șocurilor și de compresiune.Capacitate mare de spațiu, potrivit pentru toate scutere și biciclete.

2.Robust și rezistent la Uzură: Robust, rezistent la uzura, rezistent la presiune, absorbție de șoc, umiditate-dovada, stratul exterior si fermoar sunt realizate de ploaie-dovada de material, nu se tem de ploaie și zăpadă.

3.Capacitate mare: capacitate Mare, built-in compartimente, pentru a evita dezordinea, convenabil loc necesitatile de zi cu zi (scuter încărcătoare, telefoane mobile, căști, băncile de putere, ochelari, aparate foto, de siguranță, lumini, kituri de reparații și alte truse de prim-ajutor și alte provizii.

4.Convenabil pentru a Stoca Elemente: spatiu Mare, convenabil pentru a stoca elemente și ușor de a pune și de a lua elemente.

5.Aplicarea pe scară largă: de eliberare Rapidă, ușor de folosit, reglabil, nu blocul de lumini, potrivit pentru diverse modele de scutere, echilibrul biciclete, biciclete pliabile, pliere biciclete electrice, etc.

Caietul de sarcini:

Material: nailon impermeabil pânză

Dimensiune: 22*8*5 cm/8.66*3.15*1.97 în

Capacitate: 3L

Lista De Ambalare:

1*Scuter Electric Față Sac

Origine NC(de Origine)
Capacitate >1L

Produse similare